ארוחת ערב: קסדייה עם פטריות
מתכון ארוחת ערב: קסדיות עם פטריות מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. לכו לחנות ותאספו את טורטיה מאסה הרינה, גבינת אואחאקה, פובלנו צ'ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מתאבן. נסו ארוחת ערב: קמחי קסדייה, ארוחת ערב הלילה - עוף פהיטה Quesadillas עם Kraft Makers ערכת ארוחה, ו ארוחת ערב הלילה: קינואה עם סלק ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המים החמים, קמצוץ של מלח, ואת מאסה הארינה עד בצקי. מניחים בקערה, לעטוף עם פלסטיק, ומניחים בצד במשך 15 דקות.
בינתיים, יוצקים את השמן למחבת ולהפוך את החום בינוני. מבשלים את הפטריות עד שהם משחררים את הנוזל שלהם. תניח בצד.
לחלק את כדור מאסה לתוך 12 כדורים קטנים. לקרוע חתיכת פלסטיק לעטוף, על 2 מטרים, ולהגדיר כדור של בצק על גבי, ולקפל מעל לעטוף כדי לכסות. לשטח כל כדור עם עיתונות טורטיה או בתחתית של סיר גדול. זה צריך להיות בערך 1/8 אינץ ' עבה, רק קצת עבה יותר טורטייה רגילה.
הגדר רצועה אחת של poblano במרכז, מפזרים קצת גבינה, וקומץ קטן של פטריות. מקפלים את מאסה לשניים, באמצעות לעטוף פלסטיק . חזור עם הכדורים האחרים.
הגדר מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. הגדר כמה quesadillas על ומבשלים במשך חמש דקות. ואז להעיף, ולבשל עוד חמש דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alexana Revana הכרם פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.