צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים חצי שמן קנולה למחבת nonstick גדולה להגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר חם, יוצקים במחצית הבלילה. השתמש במרית כדי להפיץ את הבלילה באופן שווה על פני המחבת. מבשלים 2 דקות לכל צד, או עד להשחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מסננים את הפנקייק על כמה מגבת נייר לחזור על התהליך עם שאר השמן והבלילה.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.