הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, שרימפס, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ארוחת ערב: צ'דר Scallions Polenta Croquettes, ארוחת ערב: פריטטה עם תירס, בצל ירוק ותפוח אדמה, ו פנקייק בצל ירוק עם שרימפס, בייקון וקימצ'י.
הוראות
1
לטאטא יחד את השום, מלח, מים, ביצים ושמן שומשום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
שום גויה®
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את הקמח, ומקציפים עד שהוא יוצר בלילה חלקה. מקפלים את הבצל הירוק, פלפל, ושרימפס.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
3
יוצקים חצי שמן קנולה למחבת nonstick גדולה להגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר חם, יוצקים במחצית הבלילה. השתמש במרית כדי להפיץ את הבלילה באופן שווה על פני המחבת. מבשלים 2 דקות לכל צד, או עד להשחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מסננים את הפנקייק על כמה מגבת נייר לחזור על התהליך עם שאר השמן והבלילה.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.