ארוחת ערב: תפוח, שקדים, סלט מוצרלה פארו מעושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: תפוח, שקדים, סלט Farro מוצרלה מעושן. מנה אחת מכילה 698 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מספק כ 4 מנות . הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-246 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו craisins, מלח ופלפל, פארו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ארוחת ערב: סלט פארו עם כרוב קלוי וסלק, ארוחת ערב: סלט פארו איטלקי עם ירקות קלויים, ו ארוחת ערב: סלמון עם בייקון מעושן וסלט עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
עבור שום קלוי יין: מחממים תנור ל 350°.
מניחים שיני שום במרכז של 1 רגל על ידי גיליון 1 רגל של רדיד אלומיניום. למעלה עם הדבש והיין. מקפלים את נייר אלומיניום לתוך נרתיק.
מניחים נרתיק על תבנית אפייה, ולאחר מכן מעבירים לתנור. מבשלים עד השום רך, כ 45 דקות. להפריש, לכבות את התנור, ולתת מגניב. ואז לסחוט את השום מתוך עורם ולהניח בצד.
עבור סלט פארו: בעוד השום הוא בישול, לשלב פארו, מלח, ושש כוסות מים בסיר בגודל בינוני. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום לרתיחה ומבשלים, חשוף, עד מכרז, על 25 דקות. כאשר נעשה זאת, לנקז את פארו במסננת, ולאחר מכן יבש במשך 10 דקות על מגש נייר מגבת מרופדת.
ליבת שני תפוחים, וחותכים לקוביות ½ אינץ'. לזרוק אותם מיד לתוך קערה בינונית עם מיץ לימון מספיק מים כדי לכסות.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את שמן זית וחומץ בלסמי.
יוצקים את השקדים למחבת בינונית על אש בינונית. לבשל, לנער את המחבת לעתים קרובות, עד קלוי.
מעבירים שקדים לקערה גדולה יחד עם פארו, craisins, פטרוזיליה, מוצרלה, ושום קלוי יין.
מסננים את התפוחים ומוסיפים גם אותם. לזרוק היטב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.