קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

ארוחת ערב: תפוח, שקדים, סלט מוצרלה פארו מעושן

ארוחת ערב: תפוח, שקדים, סלט מוצרלה פארו מעושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: תפוח, שקדים, סלט Farro מוצרלה מעושן. מנה אחת מכילה 698 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מספק כ 4 מנות . הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-246 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו craisins, מלח ופלפל, פארו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ארוחת ערב: סלט פארו עם כרוב קלוי וסלק, ארוחת ערב: סלט פארו איטלקי עם ירקות קלויים, ו ארוחת ערב: סלמון עם בייקון מעושן וסלט עדשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור שום קלוי יין: מחממים תנור ל 350°.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים שיני שום במרכז של 1 רגל על ידי גיליון 1 רגל של רדיד אלומיניום. למעלה עם הדבש והיין. מקפלים את נייר אלומיניום לתוך נרתיק.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
מניחים נרתיק על תבנית אפייה, ולאחר מכן מעבירים לתנור. מבשלים עד השום רך, כ 45 דקות. להפריש, לכבות את התנור, ולתת מגניב. ואז לסחוט את השום מתוך עורם ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
עבור סלט פארו: בעוד השום הוא בישול, לשלב פארו, מלח, ושש כוסות מים בסיר בגודל בינוני. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום לרתיחה ומבשלים, חשוף, עד מכרז, על 25 דקות. כאשר נעשה זאת, לנקז את פארו במסננת, ולאחר מכן יבש במשך 10 דקות על מגש נייר מגבת מרופדת.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פארו.פארו.
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
ליבת שני תפוחים, וחותכים לקוביות ½ אינץ'. לזרוק אותם מיד לתוך קערה בינונית עם מיץ לימון מספיק מים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
לשימור,לשימור,
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
בקערה גדולה, לטאטא יחד את שמן זית וחומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
יוצקים את השקדים למחבת בינונית על אש בינונית. לבשל, לנער את המחבת לעתים קרובות, עד קלוי.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מעבירים שקדים לקערה גדולה יחד עם פארו, craisins, פטרוזיליה, מוצרלה, ושום קלוי יין.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
CraisinsCraisins
( 23)( 23)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פארו.פארו.
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מסננים את התפוחים ומוסיפים גם אותם. לזרוק היטב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לשימור,לשימור,