ארוחת ערב שפמנון היא pescatarian מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 83 גרם של שומן, וסך הכל 1299 קלוריות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם פלפל, סלרי, קמח תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. , שהוא מוצק. נסו ארוחת ערב הלילה: שפמנון מזוגג מיסו ובוק צ'וי התינוק, ארוחת ערב עוף מצופה פקאן לארוחת ערב, ו הפסטה של הקומקום השחור עם חמאת שום-להכין ארוחת ערב פסטה פשוטה עם רק כמה מרכיבים שיש להם טעם כמו שאתה מכניס הרבה עבודה לארוחת הערב שלך (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור שפמנון: כדי להשרות את השפמנון, למקם את הפילה ואת חלב חמאה במיכל מישורי. אפשר להשרות במקרר למשך מינימום 30 דקות, מקסימום 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
שפמנון
2
מחממים טיגון ל 350 מעלות F עם שמן צמחי. לפני הטיגון, להסיר את השפמנון מן המרינדה ולאפשר כל חלב חמאה עודף לטפטף. מתבלים את קמח התירס במלח ופלפל. מעיל פילה עם קמח, ואז ביצה לשטוף, ואז מתובל קמח תירס לחזור על התהליך עם הפילה הנותרים לפני הטיגון. מטגנים עד שפמנון מגיע 145 מעלות F, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן צמחי
חלב-חמאה
קמח תירס
מרינדה
שפמנון
קמח לכל מטרה
ביצה
3
הסר מן הטיגון ולאפשר לנקז כל שמן עודף על צלחת עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
4
לרוטב: בסיר בינוני על אש בינונית, מוסיפים את החמאה והמסה. לאחר מכן, להוסיף את הבצל, פלפלים וסלרי וזיעה עד שקוף. ואז מוסיפים את הקמח, תיבול פירות ים ושום כדי לעבות את החמאה. זה ייקח 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פירות ים
פלפלים
חמאה
סלרי
שום
בצל
קמח לכל מטרה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
לאחר מכן, להוסיף את השמנת ולהפחית את החום בינוני נמוך. לבשל עד ערכות קרם. לבסוף, מוסיפים את הסרטנים ומקציפים להתמזג, ומבשלים 2 דקות אחרונות.
מרכיבים שתצטרך
סרטן נהרות.
קרם
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
כדי לשרת, מניחים 1/2 גרגרי כוס או פולנטה על הצלחת, ואז רבע מרוטב הסרטנים מוכן העליון עם דגים מבושלים פריך. לסיים עם בצל ירוק או עירית.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.