קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

ארז קרש בגריל Loup De Mer (בס ים)

ארז קרש בגריל Loup De Mer (בס ים)
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך lup de mar - scaled, שמן זית, קרש עץ ארז בגודל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלמון בגריל מעץ ארז, סלמון על מקל ארז בגריל, ו סלמון על מקל ארז בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
כמה שעות לפני הבישול, להשרות את הקרש במים-תצטרך משקל זה להחזיק אותו מתחת. אני עושה את שלי בכיור עם סיר כבד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
לחמם את הגריל שלך גבוה כאשר אתה מוכן להתחיל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
יש לשטוף את הדג וללטף אותו יבש.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מפזרים בפנים שמן זית ומלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
5
קו החלק הפנימי של הדג עם עלי בזיליקום, ואז שכבת עגבניות פרוסות, בצל ולימון. כמה פרוסות יהיה תלוי בגודל של הדג.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
קליפות מלימוןקליפות מלימון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מלח את החלק החיצוני של הדג, ואז לקשור אותו עם מטבח חוט צלוי בסגנון.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
7
הנח אותו על הקרש.
8
צאו לגריל. ודא שהוא חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
להניח את הקרש / דגים על הגריל ולהוריד את המכסה. אתה הולך רוצה לבדוק כל כמה דקות רק במקרה הקרש אינו ספוג לחלוטין-גחלים ועשן טובים, קרש בוער הוא רע. כאן נכנס בקבוק המים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
אולי תרצו להשפריץ את החלק התחתון של הקרש כמה פעמים בכל מקרה כדי לגרום לו לעשן קצת. העשן מוסיף המון טעם נהדר.
11
כאשר הקרש מושחר והדג חום קלוי בצד "למעלה", סיימת! (ראה תמונה) להביא אותו ולחתוך את החוט משם. אם אתה wimp (כמוני) הסר את הראש לשרת!
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
12
זהירות-הדג שבישלתי עשה לי הרבה עצמות אז הייתי צריך למשוך את הבשר בזהירות. רק תלוי בדג הספציפי שלך ...
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות