ארז קרש בגריל Loup De Mer (בס ים)
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך lup de mar - scaled, שמן זית, קרש עץ ארז בגודל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלמון בגריל מעץ ארז, סלמון על מקל ארז בגריל, ו סלמון על מקל ארז בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
כמה שעות לפני הבישול, להשרות את הקרש במים-תצטרך משקל זה להחזיק אותו מתחת. אני עושה את שלי בכיור עם סיר כבד.
לחמם את הגריל שלך גבוה כאשר אתה מוכן להתחיל.
יש לשטוף את הדג וללטף אותו יבש.
מפזרים בפנים שמן זית ומלח כשר.
קו החלק הפנימי של הדג עם עלי בזיליקום, ואז שכבת עגבניות פרוסות, בצל ולימון. כמה פרוסות יהיה תלוי בגודל של הדג.
מלח את החלק החיצוני של הדג, ואז לקשור אותו עם מטבח חוט צלוי בסגנון.
צאו לגריל. ודא שהוא חם מאוד.
להניח את הקרש / דגים על הגריל ולהוריד את המכסה. אתה הולך רוצה לבדוק כל כמה דקות רק במקרה הקרש אינו ספוג לחלוטין-גחלים ועשן טובים, קרש בוער הוא רע. כאן נכנס בקבוק המים.
אולי תרצו להשפריץ את החלק התחתון של הקרש כמה פעמים בכל מקרה כדי לגרום לו לעשן קצת. העשן מוסיף המון טעם נהדר.
כאשר הקרש מושחר והדג חום קלוי בצד "למעלה", סיימת! (ראה תמונה) להביא אותו ולחתוך את החוט משם. אם אתה wimp (כמוני) הסר את הראש לשרת!
זהירות-הדג שבישלתי עשה לי הרבה עצמות אז הייתי צריך למשוך את הבשר בזהירות. רק תלוי בדג הספציפי שלך ...