ארטישוק
ארטישוק עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 31 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. , שהוא מוצק. נסו ארטישוק, ברוסקטה עם ארטישוק, ו ארטישוק ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 ליטר מים קרים ומיץ לימון בקערה גדולה. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לכופף בחזרה עלים חיצוניים עד שהם הצמד קרוב לבסיס ולהשליך כמה שכבות נוספות של עלים באותו אופן עד עלים חשופים הם ירוק חיוור בחלק העליון צהוב חיוור בבסיס.
חותכים את העלים סומקים עם החלק העליון של הבסיס וחותכים פרוסה דקה מקצה הגבעול כדי לחשוף חתך רוחב טרי. לקצץ חלקים סיביים ירוקים כהים מבסיס וגזע ארטישוק, להיזהר לא לשבור גזע.
לשפשף ארטישוק בכל רחבי עם חצאי לימון. רבע לאורכו ולהסיר מרכז מטושטש וכל עלים סגולים. שים בקערה של מי לימון.
הכינו קערת קרח ומים קרים.
מסננים ארטישוקים ומבשלים בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד למכרז, כ 10 דקות.
מסננים ומעבירים למי קרח להתקרר.
* ניתן לבשל ארטישוקים 2 ימים קדימה ולקרר בשקיות פלסטיק אטומות עם מגבות נייר לספוג לחות עודפת. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.