ארטישוק-ו-גבינת עיזים-חזה עוף ממולא
חזה עוף ממולא ארטישוק- החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו חזה עוף ממולא עם לבבות ארטישוק וגבינת עיזים, אגס, תאנה, גבינת עיזים ממולאים חזה עוף, ו גבינת עיזים ועשב ממולאים חזה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים ארטישוקים במסננת מעל קערה, שומר נוזלים. קוצצים בדלילות ארטישוק.
מערבבים ארטישוק, גבינה, 2 כפות עירית, 1 כפית טימין, ו 1 כפית לימון קליפה בקערה בינונית.
חותכים חתך אופקי דרך החלק העבה ביותר של כל חזה עוף חצי כדי ליצור כיס. דברים על תערובת ארטישוק 1/4 כוס לכיסים.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף 4 חצאי השד; לבשל 6 עד 8 דקות בכל צד או עד העוף נעשה.
הסר עוף מהמחבת; להתחמם. חזור עם 1 כפית שמן ו 4 חצאי חזה עוף.
להוסיף נוזל ארטישוק שמור, 1/2 כפית טימין, ו 1/2 כפית קליפת לימון למחבת.
מערבבים מיץ לימון עמילן תירס; מוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. להחזיר עוף למחבת. כיסוי ומבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב. רוטב כפית על עוף. למעלה עם 2 כפות עירית.