ארטישוק ופפרדל פאבה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 741 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם לימון בתוספת כפות. מיץ לימון, פפרדל, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. נסו ארטישוק ופאבה פפרדל, יובה פפרדל עם אפונה אנגלית, עלי פאבה ובזיליקום, ו אספרגוס, ארטישוק וסלט שעועית פאבה (מתכונים דומים).
הוראות
1
סוחטים מיץ מלימון 1 לקערת מים קרים. הכן ארטישוקים כפי שמוצג מימין וחצוי חתיכות שוב לאורך; זרוק לקערה תוך כדי. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
מיץ
לימון
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים פירורים. מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד להזהבה בהירה ופריכה, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מעבירים לקערה ומניחים בצד; לנגב מחבת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
4
מסננים ארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
5
מחממים סיר מים לרתיחה. בינתיים מחממים 2 כפות. חמאה 1 כף. שמן במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
סיר
6
מוסיפים ארטישוקים ו 1/2 כפית. ממליחים ומערבבים לציפוי; מבשלים, מכוסים, הופכים פעם אחת, עד שהארטישוקים זהובים ורכים בהירים, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
מלח
7
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
ממיסים הנותרים 1 כף. חמאה במחבת, מוסיפים שום, ומבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים יין ו 1 כף. מיץ לימון ומבשלים עד מעט מופחת, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
יין
10
מוסיפים ארטישוקים מוקפצים ומבשלים בזמן שהפסטה מתבשלת.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
פסטה
11
מבשלים פסטה כמו החבילה מכוונת, הוספת פאבות למים באותו זמן (אם משתמשים אפונה, להוסיף רק ברגע האחרון או שניים).
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
אפונה
12
מסננים, שומרים כ -1 כוס מי פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מים
13
מוסיפים פסטה ופאבות לארטישוקים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
מערבבים פנימה עירית, פלפל ושאר 1/2 כפית. מלח 1 כף. שמן. מבשלים עד מחומם דרך, הוספת מים פסטה לפי הצורך כדי להרטיב.
* מערבולת לחם במעבד מזון להכנת פירורים. להפגיז ולקלף פאבות טריות, הסר שעועית מהתרמילים, ואז הרתיח שעועית במים מומלחים 2 דקות. שעועית דמעה פתוחה בקצה העגול וקופצת מעורות קשים. מצא פאבות קלופות קפואות בשווקים במזרח התיכון.