קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

ארטישוק ופאבה פפרדל

ארטישוק ופאבה פפרדל
ארטישוק ופפרדל פאבה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 741 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם לימון בתוספת כפות. מיץ לימון, פפרדל, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. נסו ארטישוק ופאבה פפרדל, יובה פפרדל עם אפונה אנגלית, עלי פאבה ובזיליקום, ו אספרגוס, ארטישוק וסלט שעועית פאבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
סוחטים מיץ מלימון 1 לקערת מים קרים. הכן ארטישוקים כפי שמוצג מימין וחצוי חתיכות שוב לאורך; זרוק לקערה תוך כדי. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
מיץמיץ
לימוןלימון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים פירורים. מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד להזהבה בהירה ופריכה, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מעבירים לקערה ומניחים בצד; לנגב מחבת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
4
מסננים ארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
5
מחממים סיר מים לרתיחה. בינתיים מחממים 2 כפות. חמאה 1 כף. שמן במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
6
מוסיפים ארטישוקים ו 1/2 כפית. ממליחים ומערבבים לציפוי; מבשלים, מכוסים, הופכים פעם אחת, עד שהארטישוקים זהובים ורכים בהירים, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
מלחמלח
7
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
ממיסים הנותרים 1 כף. חמאה במחבת, מוסיפים שום, ומבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים יין ו 1 כף. מיץ לימון ומבשלים עד מעט מופחת, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
ייןיין
10
מוסיפים ארטישוקים מוקפצים ומבשלים בזמן שהפסטה מתבשלת.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
פסטהפסטה
11
מבשלים פסטה כמו החבילה מכוונת, הוספת פאבות למים באותו זמן (אם משתמשים אפונה, להוסיף רק ברגע האחרון או שניים).
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
אפונהאפונה
12
מסננים, שומרים כ -1 כוס מי פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
13
מוסיפים פסטה ופאבות לארטישוקים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מערבבים פנימה עירית, פלפל ושאר 1/2 כפית. מלח 1 כף. שמן. מבשלים עד מחומם דרך, הוספת מים פסטה לפי הצורך כדי להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
עיריתעירית
פלפלפלפל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
15
מזלפים שמן, מערבבים פנימה מחצית מפירורי הלחם ומעבירים לפלטה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
שמן בישולשמן בישול
16
מפזרים פירורים שנותרו ומגישים עם עוד שמן אם תרצו.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
17
* מערבולת לחם במעבד מזון להכנת פירורים. להפגיז ולקלף פאבות טריות, הסר שעועית מהתרמילים, ואז הרתיח שעועית במים מומלחים 2 דקות. שעועית דמעה פתוחה בקצה העגול וקופצת מעורות קשים. מצא פאבות קלופות קפואות בשווקים במזרח התיכון.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
לחםלחם
מיםמים
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון