ארטישוק וקרוסטיני שעועית
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין ארטישוק וקרוסטיני שעועית בבית. מתכון זה מכין 6 מנות עם 446 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 49 דקות. אם יש לכם גרידת לימון, פקורינו רומנו, לבבות ארטישוק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 45%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: תרד ארטישוק קרוסטיני שעועית לבנה, ארטישוק טרי וקרוסטיני שעועית לבנה, ו סלט ארטישוק, עגבניות שרי ופטה עם ארטישוק-פסטו קרוסטיני.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס. ריסוס גיליון אפייה עם תרסיס בישול ירקות
מניחים את הפרושוטו בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה ואופים 10 עד 12 דקות עד שהם פריכים. מניחים בצד להתקרר למשך 10 דקות.
על תבנית אפייה אחרת מסדרים את פרוסות הלחם בשכבה אחת. בעזרת מברשת מאפה מברישים את הלחם ב 1/4 כוס מהשמן.
אופים עד להזהבה, בערך 12 עד 15 דקות.
במעבד מזון שלבו את לבבות הארטישוק, השעועית, הגבינה, הבזיליקום, גרידת הלימון, מיץ הלימון, המלח והפלפל. דופק עד שהתערובת שמנמנה. כשהמכונה פועלת, מוסיפים לאט את 1/4 כוס שמן הזית הנותרת. כף את תערובת הארטישוק על הקרוסטיני. מפוררים את הפרושוטו ומפזרים מעל.
יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano
קרוסטיני עובד ממש טוב עם יין מבעבע, קיאנטי ורדיצ ' יו. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר - ירבעם). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-600 דולר.
![מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)]()
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
הצבע הוא צהוב קש זהוב אלגנטי עם הדגשות ענבר.ניחוחותיו זוהרים, חושפים פירות צהובים בהירים (תפוח, אגס, אפרסק צהוב), דבש, ניואנסים פרחוניים (פריחת ליים) ותווים בלונדיניים אלגנטיים (בריוש ואגוזים טריים).החיך מפתה, עשיר בטעם וחלק המשלב נדיבות ועדינות, מלאות ומרץ, ואחריו פריכות רעננה בעדינות (פרי עם זרעים), כדי לחשוף את האיזון הקסום של השמפניה.