קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

ארטישוק חם ומטבל בייקון

ארטישוק חם ומטבל בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ארטישוק חם וטבילה בייקון. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 567 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אבקת צ'ילי, פלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון, בייקון חם & מתכון סלט ארטישוק, ו מטבל סרטן ארטישוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F. בקערה קטנה, לשלב את אבקת צ ' ילי כמון.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
כמוןכמון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
2
טפטוף את צמרות פיתות עם שמן ומפזרים את תערובת התבלינים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
פיתהפיתה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
3
חותכים כל פיתה ל -8 טריזים ומסדרים שכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פיתהפיתה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים עד פריך וזהב, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות F. חמאה 9 אינץ ' עגול קרמיקה צלחת צלחת צלחת עוגה או צלחת אפייה 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
טופס פאיטופס פאי
תנורתנור
2
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את השמן והבייקון ומבשלים עד פריך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
שמן בישולשמן בישול
4
הסר את הבייקון ולנקז על מגבות נייר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להתפורר לחתיכות 1/2 אינץ'. תניח בצד. באותו מחבת, מוסיפים את השמן (במידת הצורך), שאלוט, שום, ארטישוק, 1/2 כפית מלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שאלוט הם שקופים והארטישוקים מתחילים חום, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ארטישוקארטישוק
שאלותשאלות
שוםשום
בייקוןבייקון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
5
מעבירים את הירקות למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
מוסיפים את גבינת מסקרפונה, שמנת חמוצה, מיונז, מיץ לימון, 1/2 של חתיכות בייקון מבושל ואת הנותרים 1 כפית מלח. דופק עד בשילוב אבל עדיין עבה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
מיץ לימוןמיץ לימון
מיונזמיונז
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
מלחמלח
7
מניחים את המטבל בתבנית אפייה מוכנה ומפזרים את חתיכות הבייקון שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים עד רק התחמם דרך (לא נותנים לרתוח לטבול), 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מגישים את שבבי הפיתה לצד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות צ ' יפספיתות צ ' יפס