תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ארטישוק חם וטבילה בייקון. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 567 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אבקת צ'ילי, פלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון, בייקון חם & מתכון סלט ארטישוק, ו מטבל סרטן ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F. בקערה קטנה, לשלב את אבקת צ ' ילי כמון.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
כמון
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
2
טפטוף את צמרות פיתות עם שמן ומפזרים את תערובת התבלינים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
פיתה
מלח
שמן בישול
3
חותכים כל פיתה ל -8 טריזים ומסדרים שכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פיתה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים עד פריך וזהב, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות F. חמאה 9 אינץ ' עגול קרמיקה צלחת צלחת צלחת עוגה או צלחת אפייה 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
טופס פאי
תנור
2
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את השמן והבייקון ומבשלים עד פריך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
שמן בישול
4
הסר את הבייקון ולנקז על מגבות נייר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להתפורר לחתיכות 1/2 אינץ'. תניח בצד. באותו מחבת, מוסיפים את השמן (במידת הצורך), שאלוט, שום, ארטישוק, 1/2 כפית מלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שאלוט הם שקופים והארטישוקים מתחילים חום, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ארטישוק
שאלות
שום
בייקון
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
5
מעבירים את הירקות למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
6
מוסיפים את גבינת מסקרפונה, שמנת חמוצה, מיונז, מיץ לימון, 1/2 של חתיכות בייקון מבושל ואת הנותרים 1 כפית מלח. דופק עד בשילוב אבל עדיין עבה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
חתיכות בייקון אמיתיות
מיץ לימון
מיונז
שמנת חמוצה
מלח
7
מניחים את המטבל בתבנית אפייה מוכנה ומפזרים את חתיכות הבייקון שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
אופים עד רק התחמם דרך (לא נותנים לרתוח לטבול), 10 דקות.