ארטישוק לתינוקות במרינדה עם שמיר וג'ינג'ר טרי
ארטישוקים לתינוק במרינדה עם שמיר וג'ינג'ר טרי הוא ללא גלוטן, וכל 30 מתאבנים. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 59 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לך לימון, שמן זית, שמיר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו ארטישוק לתינוקות במרינדה, לבשל את הספר: ארטישוק התינוק במרינדה, ו Tabbouleh עם ארטישוק במרינדה ותרד התינוק (מתכונים דומים).
הוראות
לסחוט את המיץ מחצי לימון לתוך קערה גדולה של מים, ולהוסיף את החצי לקערה. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לחתוך ולהשליך את הגבעול. משוך את העלים החיצוניים הכהים וקצץ כל כתמים ירוקים כהים מהבסיס. באמצעות סכין משונן, לחתוך את השליש העליון של הארטישוק. לשפשף בכל רחבי עם חצי לימון הנותרים ולהוסיף למי לימון.
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה ולהוסיף קמצוץ גדול של מלח.
מסננים את הארטישוקים ומוסיפים אותם למים רותחים. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד מכרז, על 15 דקות.
מסננים את הארטישוקים ומתייבשים.
בינתיים, בצלחת רדוד, לשלב את מיץ לימון, שמן זית, שום, צלפים, שמיר וג ' ינג ' ר.
מוסיפים את הארטישוקים וזורקים כך שהם מצופים היטב במרינדה. מכסים ומקררים את הארטישוקים, מערבבים מדי פעם, לפחות 4 שעות או לילה.
תן לצלחת לחזור לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.