ארטישוק מאודה עם סלסה ורדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ארטישוק מאודה עם סלסה ורדה. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 350 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, עלי פטרוזיליה, צלפים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו ארטישוק מאודה עם סלסה ורדה, ארטישוק מאודה עם סלסה טרגון ורדה, ו ארטישוק מאודה עם סלסה סלרי ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני.
מוסיפים זרעי שומר וטוסט עד ארומטי ומתחיל להחשיך, על 2 דקות.
מוסיפים פטרוזיליה, צלפים, שאלוט, שום, טרגון, אנשובי ופלפל אדום כתוש למעבד. מחית עד צורות להדביק גס, גירוד למטה הצדדים מדי פעם.
להקציף בשמן, שמנת וחומץ. מתבלים במלח ופלפל. האם קדימה סלסה ורדה יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
להניח 1 ארטישוק על צידו לחתוך את השלישי העליון; גזע מנותק בבסיס ארטישוק. באמצעות מספריים, לחתוך העליון 1/2 אינץ ' מכל עלה שנותר. לשפשף את כל המשטחים לחתוך עם לימון, לסחוט מעט כדי לשחרר מיץ. חזור עם שאר הארטישוקים.
מניחים מתלה על החלק התחתון של סיר גדול.
הוסף מספיק מים רק כדי לגעת מתלה. מביאים לרתיחה.
מניחים ארטישוקים על מתלה בסיר. להפחית את החום בינוני, לכסות, ארטישוק קיטור עד במכרז, הוספת מים נוספים במידת הצורך, על 30 דקות.
להעביר 1 ארטישוק לכל אחד 4 צלחות. מגניב 10 דקות. מחלקים סלסה ורדה בין 4 קערות קטנות ומגישים לצד ארטישוק.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.