ארטישוק ממולא
אם יש לכם parmigiano-רג'יאנו, לימון, soppressata, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו ארטישוק ממולא, ארטישוק ממולא, ו ארטישוק ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
מורחים פירורי לחם במחבת אפייה רדודה וטוסט בתנור, ערבוב פעם או פעמיים, עד זהב חיוור, כ 10 דקות. מגניב לחלוטין, ואז לזרוק עם פרמזן, שום, פטרוזיליה, סופרסטה, פרובולון, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל בקערה.
טפטוף שמן (1/4 כוס) על פירורים לזרוק מעיל.
חותכים את גבעולי ארטישוק ולהשליך.
חותכים את העליון 1/2 אינץ 'של 1 ארטישוק עם סכין משונן, ואז לחתוך על אינץ' את כל הקצוות הנותרים עלה עם מספריים מטבח. לשפשף עלים לחתוך עם חצי לימון.
להפריד עלים מעט עם האגודלים שלך, ואז לשלוף עלים סגולים ממרכז ומספיק צהובים כדי לחשוף לחנוק מטושטשת. לגרוף החוצה לחנוק עם קאטר מלון כדור או כפית קטנה, ואז לסחוט קצת מיץ מלימון אחר חצי לתוך חלל. חזור עם שאר הארטישוקים.
כפית על 2 כפות מלית לתוך חלל של כל ארטישוק, החל עלים תחתונים להפיץ עלים פתוחים ככל האפשר מבלי לשבור, כפית מעוגלת מלית בין כל עלה.
שים 1/2 כוס מים, 1/2 כוס מרק, 1/4 כוס שמן, 1 1/2 כפיות שום, 1/2 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בסיר לחץ (ללא הוספה) או סיר ולסדר 4 ארטישוקים ממולאים בנוזל בשכבה 1.
אם משתמשים בסיר לחץ, מכסה חותם ומבשלים בלחץ גבוה, על פי הוראות היצרן, 13 עד 15 דקות. שים סיר לחץ בכיור (לא להסיר את המכסה) ולהפעיל מים קרים על מכסה עד הלחץ יורד לחלוטין.
אם משתמשים בסיר רגיל, ארטישוק מבשלים, מכוסה, עד העלים רכים, כ 50 דקות.
להעביר ארטישוקים מבושלים, יחד עם כל נוזל, לקערה רדודה ולשמור חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
חזור על הנוהל לבשל ארטישוקים ממולאים הנותרים.
להעביר ארטישוק עם מלקחיים ל 8 קערות מרק רדודות וכפית בישול נוזלי סביבם.
* המילוי יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.* ארטישוק יכול להיות ממולא (אבל לא מבושל) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* ארטישוקים ממולאים ניתן לבשל 4 שעות קדימה וחומם בתנור מיקרוגל.