קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות16
ציון בריאות35
מגזין

ארטישוק ממולא: Carciofe Ripieni

ארטישוק ממולא: Carciofe Ripieni
המתכון של ארטישוק ממולא: Carciofe Ripieni ניתן להכין בערך תוך שעה ו-55 דקות. תמורת 89 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-4 גרם חלבון, 4 גרם שומן ובסך הכל 70 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, שיני שום, שמן זית ועוד חופן מרכיבים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב בתור מזנון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 66%. הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Carciofi Ripieni: ארטישוק ממולא, Carciofi Ripieni (ארטישוק ממולא) וארטישוק ממולא (Carciofi Ripieni).

הוראות

1
בסיר גדול מערבבים 4 ליטר מים את מיץ הלימון ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, פרוס דק לקישוטבצל ירוק, פרוס דק לקישוט
1/4 כוס גבינת פרמזן מגולחת, לקישוט1/4 כוס גבינת פרמזן מגולחת, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1 כדור 10 אונקיות בצק לבן או מחיטה מלאה1 כדור 10 אונקיות בצק לבן או מחיטה מלאה
2
מוסיפים את הארטישוק ומלבינים במשך 20 דקות, עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לפרוסות דקות ומאודלחתוך לפרוסות דקות ומאוד
3
מסננים, מצננים ומניחים בצד.
4
מסירים את שכבת העלים החיצונית מהארטישוק וחותכים את הארטישוק לרבעים. השתמשו בסכין קטנה כדי להסיר את החנק הקוצני.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לפרוסות דקות ומאודלחתוך לפרוסות דקות ומאוד
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס חזיר משוך מוכן1/4 כוס חזיר משוך מוכן
5
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
6
מערבבים בצורה רופפת את השום הפרוס, הפרמיג'אנו, הפטרוזיליה ושמן הזית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
בצלצלי שאלוט טרייםבצלצלי שאלוט טריים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
אפונה מופשרתאפונה מופשרת
3 כפות אורגנו טרי קצוץ או 1 כף אורגנו מיובש3 כפות אורגנו טרי קצוץ או 1 כף אורגנו מיובש
7
מתבלים את חלל כל ארטישוק במלח ופלפל ומכניסים ומסביב לעלים בתערובת גבינה/שום.
מרכיבים שתצטרך
3 בצל ירוק, פרוס דק לקישוט3 בצל ירוק, פרוס דק לקישוט
לחתוך לפרוסות דקות ומאודלחתוך לפרוסות דקות ומאוד
3 כפות גבינת ג'ק פלפל גרוס3 כפות גבינת ג'ק פלפל גרוס
3 כפות אורגנו טרי קצוץ או 1 כף אורגנו מיובש3 כפות אורגנו טרי קצוץ או 1 כף אורגנו מיובש
8
שמים את הארטישוק בתבנית אפייה רדודה, מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לפרוסות דקות ומאודלחתוך לפרוסות דקות ומאוד
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות קצפת כבדה, מוקצפת וממותקת2 כוסות קצפת כבדה, מוקצפת וממותקת
בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
9
מוציאים ונותנים לנוח 10 דקות.
10
מגישים מיד, או מגישים בטמפרטורת החדר כאנטיפסטו.