ארטישוק ממולא: Carciofe Ripieni
המתכון של ארטישוק ממולא: Carciofe Ripieni ניתן להכין בערך תוך שעה ו-55 דקות. תמורת 89 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-4 גרם חלבון, 4 גרם שומן ובסך הכל 70 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, שיני שום, שמן זית ועוד חופן מרכיבים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב בתור מזנון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 66%. הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Carciofi Ripieni: ארטישוק ממולא, Carciofi Ripieni (ארטישוק ממולא) וארטישוק ממולא (Carciofi Ripieni).
הוראות
בסיר גדול מערבבים 4 ליטר מים את מיץ הלימון ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הארטישוק ומלבינים במשך 20 דקות, עד לריכוך.
מסננים, מצננים ומניחים בצד.
מסירים את שכבת העלים החיצונית מהארטישוק וחותכים את הארטישוק לרבעים. השתמשו בסכין קטנה כדי להסיר את החנק הקוצני.
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
מערבבים בצורה רופפת את השום הפרוס, הפרמיג'אנו, הפטרוזיליה ושמן הזית כתית מעולה.
מתבלים את חלל כל ארטישוק במלח ופלפל ומכניסים ומסביב לעלים בתערובת גבינה/שום.
שמים את הארטישוק בתבנית אפייה רדודה, מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים 45 דקות.
מוציאים ונותנים לנוח 10 דקות.
מגישים מיד, או מגישים בטמפרטורת החדר כאנטיפסטו.