ארטישוק " מקרוני וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארטישוק "מק & גבינה. מנה זו מכילה כ 148 גרם חלבון 227 גרם של שומן, וסך הכל 3909 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %71 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם לבבות ארטישוק, גבינת פרמזן, cavatappi, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.
הוראות
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח.
בינתיים, לנער קמח 1/2 כוס חלב בצנצנת מכוסה עד מעורבב; לשפוך לתוך קערה בינונית למיקרוגל. מערבבים בחלב שנותר ושום. מיקרוגל על 1 דקות גבוהות. מערבבים. מיקרוגל נוסף 1 עד 2 דקות. או עד מעט מעובה, ערבוב כל 30 שניות. בהדרגה להוסיף גבינת שמנת להפיץ בקערה גדולה, ערבוב לאחר כל תוספת עד גבינת שמנת נמסה לחלוטין תערובת מעורבב היטב.
מוסיפים ארטישוק, תרד ו 1/4 כוס פרמזן; לערבב קלות.
מוסיפים לתערובת ארטישוק; מערבבים היטב. כף חצי לתוך 2 qt. תבשיל מרוסס עם ספריי בישול; מפזרים 1 כוס גבינה מגוררת. חזור על שכבות. למעלה עם פירורי לחם משולבים ופרמזן שנותר.
אופים 30 עד 35 דקות. או עד תערובת פסטה מחומם דרך העליון הוא חום זהוב.