אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זית, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו ארטישוק צלוי באש עם איולי עשב, ארטישוק קלוי עם איולי קשיו שמנת, ו ארטישוק מאודה עם איולי פלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את השום, שאלוט, שמן זית, חומץ בלסמי, בזיליקום או כוסברה, מלח ופלפל יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי
שמן זית
עלי וגבעולי כוסברה
שאלות
שום
פלפל
באזיל!
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מניחים את הארטישוק המאודה בתערובת ומרינדה במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
3
כדי להפוך את איולי: לשלב פירורי לחם, חומץ יין לבן, שום, מלח, חלמונים ביצה במעבד מזון. עם המנוע פועל, לאט לטפטף בשמן זית לעשות תחליב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבן
פירורי לחם
חלמון ביצה
שמן זית
אמולסיות
שום
איולי
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
מוסיפים פלפל לבן ורוטב חריף, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבן
רוטב חריף
5
מוסיפים בזיליקום טרי או כוסברה ודופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי
עלי וגבעולי כוסברה
6
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
גריל
7
הסר את הארטישוקים מן המרינדה ואת המקום על מטאטא שר או אש ברביקיו עם העלים של הארטישוק למעלה. מבשלים 4 עד 6 דקות בהתאם לטמפרטורת האש.