אם יש לך לבבות ארטישוק, טימין, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו שום קלוי שמנת ארטישוק ירושלמי, שום צלוי רגשני ופסטה עגבניות שרי, ו שום ורוזמרין עוף עם סלט עגבניות שרי צלי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 135° (140C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים את לבבות ארטישוק בתבנית אפייה רדודה עם העגבניות. לפזר את שיני השום בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוק
שיני שום שלמות
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
טפטוף עם שמן זית וחומץ בלסמי, מוסיפים את הקורנית, אם משתמשים, ומתבלים במלח ופלפל שחור.