קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

ארטישוק צלוי עם עגבניות ושום

ארטישוק צלוי עם עגבניות ושום
אם יש לך לבבות ארטישוק, טימין, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו שום קלוי שמנת ארטישוק ירושלמי, שום צלוי רגשני ופסטה עגבניות שרי, ו שום ורוזמרין עוף עם סלט עגבניות שרי צלי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 135° (140C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים את לבבות ארטישוק בתבנית אפייה רדודה עם העגבניות. לפזר את שיני השום בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוקלבבות ארטישוק
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
טפטוף עם שמן זית וחומץ בלסמי, מוסיפים את הקורנית, אם משתמשים, ומתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
שמן זיתשמן זית
טימיןטימין
4
צלי במשך 1 שעה, עד השום הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
5
מאמר var
6
Type_27_data = {};
7
מאמר
8
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;