ארטישוק, צלפים, זיתים, גרידת לימון וטונה איטלקית על קונכיות פסטה
הוראות
1
In a 10-quart pot, bring the water to a brisk boil.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
Add salt and stir in the pasta shells. When the water returns to a boil, begin timing and cook al dente according to the package directions. Reserve 1/2 cup of the pasta cooking water.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
Drain the pasta, but do not rinse.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
4
Transfer the shells to a large serving bowl. Stir in the reserved pasta water to keep the pasta from sticking to itself. Pasta continues to cook and absorb water even when it has
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(מומלץ: רוטב A1)
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה