ארטישוק, צלפים, זיתים, גרידת לימון וטונה איטלקית על קונכיות פסטה
הוראות
1
In a 10-quart pot, bring the water to a brisk boil.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
Add salt and stir in the pasta shells. When the water returns to a boil, begin timing and cook al dente according to the package directions. Reserve 1/2 cup of the pasta cooking water.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
Drain the pasta, but do not rinse.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
Transfer the shells to a large serving bowl. Stir in the reserved pasta water to keep the pasta from sticking to itself. Pasta continues to cook and absorb water even when it has