קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

ארטישוק, צלפים, זיתים, גרידת לימון וטונה איטלקית על קונכיות פסטה

ארטישוק, צלפים, זיתים, גרידת לימון וטונה איטלקית על קונכיות פסטה

הוראות

1
In a 10-quart pot, bring the water to a brisk boil.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
Add salt and stir in the pasta shells. When the water returns to a boil, begin timing and cook al dente according to the package directions. Reserve 1/2 cup of the pasta cooking water.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
Drain the pasta, but do not rinse.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
Transfer the shells to a large serving bowl. Stir in the reserved pasta water to keep the pasta from sticking to itself. Pasta continues to cook and absorb water even when it has
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
been drained.
6
Add in the salsa cruda ingredients and toss.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
7
Garnish with chopped parsley leaves.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8
Stylish One-Dish Dinners
9
Doubleday