ארטישוק תינוק מוקפץ עם לימון ושום
ארטישוק תינוק מוקפץ עם לימון ושום נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך ארטישוק התינוק הקטן ביותר, חמאה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ארטישוק תינוק מוקפץ עם שום ולימון, פשוט ארטישוק תינוק מוקפץ עם לימון ושום, ו ארטישוקים לתינוק בגריל עם לימון ושום (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מוסיפים 3 כפות של מיץ לימון לקערה גדולה של מים. עבודה עם ארטישוק אחד בכל פעם, לשלוף את העלים החיצוניים הכהים לקצץ 1/2 אינץ ' מלמעלה. חצי כל אחד מהארטישוקים, ואז לזרוק אותם לתוך מי הלימון.
מסננים את הארטישוקים ומוחקים אותם במים רותחים עד רך כאשר פירסינג בסכין, כ 3 דקות.
בינתיים, להמיס 1 כפית חמאה בשמן במחבת גדולה nonreactive.
מוסיפים את השום ומבשלים על אש גבוהה במשך 10 שניות.
מוסיפים את הארטישוקים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד חום זהוב, כ -5 דקות. מערבבים את הנותרים 1 כף מיץ לימון 1 כפית חמאה ומגישים.