קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות36
מגזין

ארטישוק-תפוחי אדמה מוקרמים

ארטישוק-תפוחי אדמה מוקרמים
ארטישוק תפוחי אדמה גראטין עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 394 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את גבינת גרוייר, אפיית תפוחי אדמה, מניית עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מוקרם ארטישוק ותפוחי אדמה, ארטישוק וגרין בטטה, ו תפוח אדמה סגול וארטישוק גראטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים קערה גדולה במים וסוחטים לתוכה את חצאי הלימון; מוסיפים את הלימון לקערה.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
חותכים את כל אבל 1 1/2 אינץ ' מגבעולי הארטישוק. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לשלוף את כל העלים החיצוניים הירוקים, משאיר חרוט של עלים צהובים חיוורים. עם סכין חדה, לחתוך את כל אבל 1 1/2 אינץ ' של העלים. לקלף את הגבעול לקצץ כל עור ירוק קשה מתחתית הארטישוק עם מקלף ירקות חסון. באמצעות כף מלון או כף קטנה, לגרוף את החנק השעיר. זרוק את הלב ארטישוק גזוז לתוך קערת המים. חזור עם שאר הארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
ירקירק
מלוןמלון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
מלון Ballerמלון Baller
סכיןסכין
קערהקערה
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
חותכים כל לב ארטישוק דרך הגבעול ל -8 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
5
מוסיף את הפרוסות למים הרותחים ומבשלים עד פריך במכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
6
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים; מתייבשים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
7
באותו סיר, לשלב את המניה עם קרם, טימין sprig ו 1 כפית מלח ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
מלאימלאי
טימיןטימין
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על חום נמוך בינוני עד בקושי רך, על 8 דקות. מקפלים את הארטישוקים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ארטישוקארטישוק
תפוח אדמהתפוח אדמה
9
חמאה 9 על 13 אינץ צלחת אפייה או 3 ליטר צלחת גראטן.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
יוצקים את התוכן של הסיר לתוך המנה; להשליך את קורנית sprig.
מרכיבים שתצטרך
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
מפזרים Gruyre מעל gratin ומכסים בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
12
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
אופים את gratin במשך 30 דקות. בקערה קטנה, לזרוק את פירורי הלחם עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
קערהקערה
14
הסר את נייר הכסף, מפזר את הפירורים על gratin ואופים במשך כ -30 דקות יותר, או עד שרוב הנוזל נספג והירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
15
מחממים את המטגן. לטגן את gratin כ 6 אינץ ' מהחום במשך כ 2 דקות, או עד הפירורים הם פריך וזהב; להפוך את המנה לפי הצורך אפילו בראונינג.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
16
מגישים חם.
17
הפוך קדימה: את gratin unbaked ניתן בקירור לילה.