ארטישוקים ממולאים
ארטישוקים ממולאים דורשים כשעה ו-25 דקות מתחילתם ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 234 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -16 גרם שומן כל אחת. תמורת 1.24 דולר למנה , מתכון זה מכסה 12% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון זה מ-Allrecipes יש 429 מעריצים. לכו לחנות וקנו לחם, אורגנו, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד מצוין כמתכון ראשוני. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון ספוניקולרי של 64% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: עוף פיקטה עם ארטישוקים , פסטה מקרוני עם עגבניות טריות, קישואים וארטישוקים , וארטישוקים איטלקיים מאודים .
הוראות
גזרו את הקצוות המחודדים של עלי הארטישוק, וחתכו את הגבעולים. שטפו וסננו. החזיקו את הארטישוק בחוזקה בבסיסו, ודפקו בחוזקה את החלק העליון שלו על משטח קשה; זה יפתח אותו כך שניתן יהיה למלא אותו.
בקערה בינונית שלבו קוביות לחם, שום, פטרוזיליה, גבינת רומנו, אורגנו, 2 כפות שמן צמחי, מלח ופלפל; ערבבו היטב.
לחצו בערך חצי כוס מלית לתוך כל ארטישוק. ארזו היטב את הארטישוקים הממולאים יחד בסיר גדול וכבד או בסיר הולנדי אובן.
הוסיפו מספיק מים עד שהארטישוק יגיע לחצי גובהו והוסיפו 3 כפות שמן.
להביא לרתיחה על אש גבוהה; להנמיך את האש לנמוכה ולבשל על אש קטנה, עם מכסה, במשך שעה, או עד שהעלים נשלפים בקלות.