ארטישוקים שלמים עם רוטב לימון-טימין
ארטישוקים שלמים עם רוטב לימון-טימין עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה 619 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 55 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו שאלוט, עלי טימין, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו רוטב מטבל לימון וחרדל לארטישוקים, שיפודי כרוב ניצנים קלויים עם רוטב לימון-טימין טבילה, ו קל לימון טימין קלויים ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
מלא 5 ליטר סיר שני שלישים מלאים במים.
השתמש בסכין כדי לקצץ גזע עבה בתחתית של כל ארטישוק. באמצעות מספריים, לגזור את קצות העלים.
לחתוך ולהשליך 1 1/2 אינץ ' מעל כל ארטישוק. לשטוף ארטישוק ביסודיות עם מים זורמים קרים, ולהעביר אותם למחבת של מים רותחים.
מוסיפים מיץ של 1 לימון ומלח לפי הטעם. כיסוי; לבשל מעל חום בינוני-נמוך על 45 דקות או עד תחתית ארטישוק הם מכרז.
בינתיים, בקערה קטנה, לנצח מרכיבים רוטב עם לטאטא עד emulsified.
יוצקים לתוך קערת טבילה, ולהניח בצד.
בעדינות להסיר ארטישוקים מבושלים מן המים החמים ואת המקום הפוך על מתלה קירור לנקז 5 דקות. פנה ימינה למעלה, ומשוך בעדינות צמרות פתוחות של ארטישוקים עד שתראה עלים צהובים חיוורים, ומשוך אותם החוצה כדי לחשוף את החניקה השעירה. השתמש בכפית כדי לגרוף את החנק. השתמש בידיים שלך כדי לסגור בעדינות את הארטישוקים.
כדי לאכול, לשלוף עלים החל בבסיס, לטבול ברוטב לנשוך חלק רך נמצא בבסיס של כל עלה. להשליך חלק שנותר עלה. ברגע שכל העלים יעלמו, תמצא את לב הארטישוק. לאכול את החלק הזה בעזרת מזלג וסכין, טובל אותו ברוטב.