קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות47
מגזין

ארנב Fricassee בסגנון קובני

ארנב Fricassee בסגנון קובני
גשו לסופר וקנו אפונה, מיץ לימון, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . עם כפית נסו סגנון צייד הארנב, ארנב בסגנון איסכאני, ו פורטוגזית בסגנון צייד ארנב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את חתיכות הארנב במחבת עמוקה או תנור הולנדי על חום בינוני יחד עם בצל, שום, ופלפל ירוק. מתבלים בזעפרן, כמון, מלח, פלפל, מיץ לימון ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
פלפל ירוקפלפל ירוק
מיץ לימוןמיץ לימון
עלי דפנהעלי דפנה
זעפרןזעפרן
שוםשום
פלפלפלפל
כמוןכמון
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבתמחבת
2
יוצקים את המים על כל. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים כ -20 דקות נוספות, עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
4
מוסיפים את הצימוקים, צלפים, יין לבן, רוטב עגבניות, זיתים ושמן זית. מבשלים עוד כ -5 דקות. לבסוף, מערבבים את האפונה ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
יין לבןיין לבן
שמן זיתשמן זית
צימוקיםצימוקים
צלפיםצלפים
זיתיםזיתים
אפונהאפונה