ארנב מטוגן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 51 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, בצל, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: ארנב מטוגן, ארנב מטוגן בשיכר בלגי, ו ארנבת מטוגנת עם אטריות ביצים.
הוראות
1
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לבשל ארנב בשמן עד השחמה קלה; להסיר ולשמור חם. באותו מחבת, בצל מטגן עד רך.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלם
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים במרק, קורנית, פלפל ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
החזר ארנב למחבת. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים במשך 30-45 דקות או עד הבשר רך מדחום בשר קורא 160°.