ארנב מטוגן
ארנב מטוגן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 51 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, בצל, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: ארנב מטוגן, ארנב מטוגן בשיכר בלגי, ו ארנבת מטוגנת עם אטריות ביצים.
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לבשל ארנב בשמן עד השחמה קלה; להסיר ולשמור חם. באותו מחבת, בצל מטגן עד רך.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים במרק, קורנית, פלפל ועלה דפנה.
החזר ארנב למחבת. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים במשך 30-45 דקות או עד הבשר רך מדחום בשר קורא 160°.
הסר ארנב למגש הגשה. להשליך עלה דפנה.
מערבבים את הקמח, מיץ לימון ומים עד חלקה; מערבבים לתוך מיץ פאן. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה.