ארנסין עם ראגו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 70 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 1039 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, ציר בקר, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: חטיפי אורז מטוגן (Arancine con Ragu), Arancine הדר, ו Arancine (כדורי אורז זעפרן).
הוראות
1
כדי להפוך את הריזוטו: בסיר בגודל בינוני, לחמם את המניה עד כמעט לרתיחה. הפעל את החום נמוך מאוד ומערבבים את הזעפרן.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בסיר 10 עד 12 אינץ', להמיס 3 כפות של החמאה. מיד מערבבים את האורז ומבשלים מעל חום בינוני גבוה. באמצעות כף עץ, מערבבים ברציפות עד שהאורז מצופה בחמאה ומתחיל להפוך שקוף, כ -2 דקות. תיזהר לא לתת לאורז להישרף. שמירה על החום בינוני גבוה, להתחיל לשפוך את המרק החם לתוך האורז, על 2 חופנים בכל פעם. כל הזמן מערבבים עם כף העץ עד שהאורז כמעט ספג את כל המרק. המשך להוסיף את שניהם קצת אחר קצת עד האורז הוא אל דנטה או מכרז, על 20 דקות. ברגע שהאורז מבושל, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר מהחום ומיד להוסיף את חלמון הביצה ואת כף הנותרים חמאה. מערבבים לשלב ביסודיות ולהניח בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
הודו מבושל מגורר (או עוף)
4
כדי להפוך את ragu: בסיר גדול, כבד תחתית, לבשל את שמן זית, עגל, ובצל על חום גבוה. מערבבים לעתים קרובות, וממשיכים לבשל עד שהעגל מאבד את צבעו הוורוד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
הוסף את שאר החומרים דרך 3 כוסות של ציר עוף. הפעל את החום בינוני נמוך ולאפשר ragu להתבשל במשך כ 1 שעה עד 1 שעה 30 דקות, עד די מעובה. העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל, מערבבים היטב לשלב, ולהסיר את ראגו מהחום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)
6
תן לראגו להתקרר, בערך 45 דקות.
7
כאשר ראגו הוא מגניב למגע, מניחים כוס קטנה של אורז לתוך כף יד אחת ולהשתמש באצבעות של היד השנייה כדי ליצור תל דמוי כוס של אורז.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
8
מניחים כף נדיבה של ראגו לתוך כוס האורז, ואז בעדינות לקפל את הקצוות החיצוניים של האורז על מנת לכסות את ראגו, סוגר אותו לחלוטין. אתה צריך כדור של אורז ממולא ולא צריך להיות כל ראגו דולף החוצה. ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת יותר אורז כדי לשמור קרוב את הכדור. הניחו את הארנסין בצד והשתמשו באורז הנותר ובראגו הנותר כדי ליצור כ-7 כדורים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
9
מגלגלים כל כדור סיים בזהירות דרך החלבונים ביצה מוכה, ואז לדלות דרך פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
10 לחמניות לבנות
10
מניחים את הארנסין על מגש ומקררים במשך 30 דקות.
11
בינתיים, חום 4 אינץ ' של שמן בישול בסיר או מחבת טיגון עמוק ל 375 F. כאשר השמן הגיע לטמפרטורה ואת arancine היה זמן להתקרר, בזהירות למקם 3 כדורים בכל פעם למחבת ומטגנים עד חום זהוב, על 3 עד 4 דקות, ערבוב עם מלקחיים או כף המטבח כדי לשמור אותם נעים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
12
כדורים מבושלים מנוקזים על מגבות נייר ומניחים על מגש גדול.