קושימומחה
מוכן ב15 שעות, 10 דק.
מנות15
ציון בריאות12
מגזין

ארנסיני אל ראגו

ארנסיני אל ראגו
ארנסיני אל ראגו עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אורז, עלה דפנה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 שעות ו-10 דקות. נסו ארנסיניname, ארנסיניname, ו ארנסיני ממולא (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור האורז: בסיר בינוני מעל חום גבוה, מוסיפים את מלאי הבשר, חמאה, מלח וזעפרן. כאשר המניה מגיעה לרתיחה, מוסיפים את האורז ומערבבים אותו קצת כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
זעפרןזעפרן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
תנו לו להגיע לרתיחה מתגלגלת ולהוריד את החום קצת בינוני. מערבבים את האורז פעם בכמה זמן, אתה רוצה את האורז לספוג את כל הנוזל; זה צריך לקחת 15 עד 20 דקות. לטעום את האורז; זה צריך להיות מעט אל דנטה אבל שמנת.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4
הסר את הסיר מן החום, להוסיף את הגבינות ומערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
יוצקים את האורז על תבנית אפייה ומתפשטים לשכבה דקה. לכסות עם ניילון לעטוף ולתת מגניב, רצוי לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1
מערבבים את הבשר הטחון וחזיר יחד עם הידיים ומוסיפים מלח ופלפל בנדיבות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
2
בסיר בינוני מעל חום נמוך בינוני, מטגנים את הפנצ ' טה בשמן זית עד שהשומן נמס.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיף את הבצל ולתת לבשל עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את הגזר והסלרי יחד עם עלה המפרץ ומבשלים עד רך, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
5
מוסיף את בשר הקרקע ולהפוך את החום גבוה. שמור ערבוב עם כף עץ עד הבשר נעשה היטב משחימים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
מוסיפים את היין הלבן ומערבבים עד שהוא מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
7
מוסיפים את רסק העגבניות ואת רסק העגבניות במים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להנמיך את החום בינוני, ערבוב מדי פעם. יהיה קצת שומן שמגיע לפסגה. תרפרף את זה עם מצקת, אבל אתה רוצה להשאיר קצת לטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
8
בואו לבשל במשך כ 1 1/2 שעות.
9
כ 5 דקות לפני הראגו נעשה, לטגן את האפונה בנגיעה של חמאה עם קמצוץ של מלח ולהוסיף לראגו.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(צינור גדול)(צינור גדול)
10
שים את הראגו בקערה ותניח בצד להתקרר. אתה יכול להשאיר אותו הלילה מכוסה במקרר.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
עבור מילוי והרכבה: חלק החוצה אורז מקורר לחלקים זהים. אנחנו שוקלים את שלנו ל-1.6 אונקיות. קח חלק אחד וליצור אותו חצי מעגל בכף היד שלך, מה שהופך צורה כמו כוס למקום ראגו ו מוצרלה לתוך. סקופ כמות נדיבה של ראגו, על 2 כפיות, לתוך חצי כדור ולאחר מכן כמה קוביות של מוצרלה. קח חלק נוסף של אורז ולשטח אותו לצורת דיסק.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
12
מניחים את הדיסק מעל חצי הכדור כדי לצרף את ראגו וגבינה במרכז. יש קערה של מים חמים בקרבת מקום לטבול את הידיים לתוך ' זה יעשה את התהליך קל יותר ופחות דביק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
לגלגל את הכדור סביב כדי לצרף את כל החומרים במרכז וצורה לכדור עגול לחלוטין. חזור עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1
מניחים את הקמח ו 1 1/2 כוסות מים קרים לתוך קערה ולהוסיף קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים עם מקצף עד חלקה על עקביות של ליקר ביצים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את פירורי הלחם לקערה גדולה או לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
לגלגל כל כדור אורז בבלילה ולנער את הבלילה עודף. ואז לגלגל כל כדור בפירורי הלחם. חזור עם כל הכדורים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
השתמש בסיר כבד עם שמן קנולה מספיק כדי להטביע את הכדורים. ודא השמן הוא לא ליד החלק העליון של הסיר כי זה יהיה מוצף כאשר אתה טיפה את הביצים שלך. להביא את השמן ל 350 מעלות F, באמצעות מדחום temp גבוה אם יש לך אחד. אם אתה לא יכול לזרוק חתיכה קטנה של לחם לבן לבדוק; זה צריך חום במהירות לצוף כאשר השמן חם מספיק.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבןלחם לבן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
השתמש כף מחוררת או סל תיל כדי להוריד את הכדורים שלך לתוך שמן חם. אל תתאפסי על הביצים - אולי 2 או 3 בכל פעם. מטגנים בקבוצות עד שהם זהובים כמו ארנסיני ("תפוזים קטנים"), על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
הסר ומניח על מגבות נייר כדי לנקז. תאכל חם.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק

מרכיבים

5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז Arborioאורז Arborio1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)1בצל צהוב בינוני, קצוץמלאי בשרמלאי בשר4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם פשוטיםפירורי לחם פשוטים15ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון1קטןגזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק1מקל סלרי, קצוץ דקמקל סלרי, קצוץ דק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמחקמח454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזיר טחוןחזיר טחון227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מוצרלה, חתוך לקוביות 1/4 אינץמוצרלה, חתוך לקוביות 1/4 אינץ11 קילו קישואים,1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פנצ'טה, קצוץ דקפנצ'טה, קצוץ דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפקורינו מגורדפקורינו מגורד1(יכול להיות או להרחיק)גדילי זעפרןגדילי זעפרן15ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח11 קילו קישואים,גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם15ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ים ופלפל טחון טרימלח ים ופלפל טחון טרי2(חוֹרֶף)רסק עגבניות מומס במים חמים 1 כוסרסק עגבניות מומס במים חמים 1 כוס2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1קטןבצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק