. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם פלפל, אבקת צ'ילי, אורזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צ'יפוטלה מקסיקני גריל Basmati אורז – ידוע שלהם טרי עשה Tex Mex מזון, האורז שלהם הוא המבוקש ביותר, אורז מקסיקני מבשל איטי (אורז ספרדי), ו אורז מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, מחממים שמן צמחי על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מניחים את הבצל במחבת, ו לטגן עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים אורז למחבת, ומערבבים לגרגרי מעיל בשמן.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מערבבים פלפל ירוק, כמון, אבקת צ ' ילי, רוטב עגבניות, מלח, שום, זעפרן, ומים. מכסים, מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה. מבשלים 30 עד 40 דקות, או עד אורז הוא רך. מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
זעפרן
צרור תרד טרי (בערך
¼ כפית אורגנו
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות את עמק Willamette יקבים כל אשכול רוזה של פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.