ניתן להכין את המתכון ארפאס עם תמנון וסלט לובסטר בסביבות 3 שעות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון הפסקאטרי הזה יש 461 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. מתכון זה מאוכלרשת יש 51 אוהדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם דבש, קמח ארפה, תמנון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 83%, המנה הזו מדהימה. ארפס עם תמנון וסלט לובסטר, ארפאס בסגנון ונצואלה עם חזיר משוך (ארפאס רומבראס), ו ארפאס בסגנון ונצואלה עם חזיר משוך (ארפאס רומבראס) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
להכנת הסלט: ממלאים סיר גדול ב -3 ליטר מים, מוסיפים את חומץ היין האדום, הבצל, הגזר, הסלרי, גרגירי הפלפל והטימין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
מוסיפים את התמנון, מכסים בקלף ומנמיכים את האש, במידת הצורך כדי לשמור על הנוזל על רתיחה. מבשלים עד שהם רכים למדי אך המחושים עדיין מחוברים, בערך 1 שעה. מביאים לרתיחה סיר מים גדול נוסף, ממליחים אותו בנדיבות ומוסיפים את הלובסטר. מבשלים 4 דקות ומעבירים לקערת מי קרח כדי להפסיק את הבישול. מחית את הפלפלים בבלנדר עם מיץ הלימון, הפפריקה, 1 כפית דבש ומעט מלח ופלפל. טועמים, ומוסיפים עוד דבש אם תרצו, ומלח או פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
טיפים עגולים לפינה #4
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
תמנון
נוזל-אונקיות מים טריים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תנו לתערובת לעמוד עד שהחלב נספג מספיק ליצירת בצק רך, 1 עד 2 דקות (הבצק ימשיך להתקשות). יוצרים את הבצק ל-12 כדורים (בקוטר של כ-2 אינץ') ומשטחים בין כפות הידיים ל-3 קציצות בגודל 1/2 עד 4 אינץ '(בעובי של כ-1/3 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
11
מחממים 2 כפות שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית עד שהשמן מתחיל להבהב, מטגנים 4 ארפות בכל פעם, עד להזהבה קלה משני הצדדים ופשוט מבושלים כ -2 עד 3 דקות לכל צד; מעבירים לתבנית מרופדת במגבות נייר. פורסים את הארפות לשניים לרוחב, תלמים חלק מהסלט בתחתית ומעליהם את החצי השני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי