אתגר: עוף בגריל עם ברוקולי Rabe ונקניק
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם פטריות פורטבלו, שום, ירכיים עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. , שהוא מוצק. אתגר: עוף בגריל עם ברוקולי Rabe ונקניק, ברוקולי Rabe לטגן עם נקניק עוף, ו נקניק עוף וברוקולי רבה פנה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בבלנדר, לשלב 1 כוס שמן זית, בזיליקום, פתיתי פלפל אדומים 2 שיני שום. מחית עד מעורבב ועבה.
יוצקים לתוך צלחת אפייה רדודה ולהוסיף את העוף. זרוק למעיל ולשרות את העוף תוך כדי סיום המנה.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. מחממים גריל או מחבת גריל לחום בינוני.
בינתיים, לחמם מחבת גדולה. למחוץ 3 שיני שום ולהניח בצד.
מחממים 1 כוס שמן זית במחבת.
מוסיפים את השום ומבשלים עד הזהב.
הסר נקניק מן התרמילים ולהוסיף למחבת.
מטגנים את הנקניק עד להשחמה.
במים הרותחים, בלאנש את האספסוף ברוקולי עד רק רך אבל עדיין פריך.
מעבירים את רבה לקערת מי קרח.
הסר מן המים, לנקז על צלחת נייר מגבת מרופדת ולהניח בצד.
גריל העוף עד מבושל דרך ומיצים לרוץ ברור.
לנקניקיות השחומות, מוסיפים את הפטריות וקמח עד שהפטריות מתחילות להתרכך.
מוסיפים את האספסוף, את ציר העוף וקורט של פתיתי פלפל אדום ומתבלים במלח ופלפל.
פורסים את הלחם ושוכבים על צלחת הגשה. כף חלק תערובת ברוקולי rabe/נקניק מעל, ואז לכסות כל אחד עם חזה עוף 1 ו ירך 1. למעלה עם ארוגולה, עגבניות וגבינת פרובולונה פרוסה. ואז לטפטף קצת רוטב ברוקולי rabe מעל, לנבול את ארוגולה, ומגישים מיד.