אתגר: קרפ שוקולד עם רוטב צ'ילי אדום מיובש מנדרינה
אתגר: שוקולד קרפ עם רוטב צ'ילי אדום מיובש מנדרינה הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. מתאים ל-14 מנות. אם יש לך שמנת כבדה, פלפל קאיין, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו אתגר חותם אמיתי - מטבל עגבניות מיובש בשמש, רוטב צ'ילי מיובש תאילנדי, ו SNAP Challenge: פסטה צ'ילי Pot אחד (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את קרפ: בקערה בינונית, לערבב את כל החומרים הרטובים.
מוסיפים את הקמח ומקציפים לשלב. מערבבים את החמאה המומסת ומניחים בצד.
במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני, להוסיף 1/3 כוס הבלילה למרכז המחבת. לסובב את המחבת כך הבלילה מכסה את פני השטח של המחבת, באופן שווה ודק. מבשלים עד הזהב, ואז להעיף. מבשלים עוד כמה שניות, ולאחר מכן להסיר לצלחת. חזור עם הבלילה שנותרה.
תן מגניב לכסות עם ניילון לעטוף עד מוכן לשימוש.
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה ומניחים בצד.
כדי להפוך את הרוטב: בסיר קטן מעל חום בינוני, לשלב את הסוכר והמים ולהביא לרתיחה.
הסר מהחום ולהקציף בקרם עד מעורבב. מערבבים במיץ מנדרינה וקיין ומביאים לרתיחה.
להניח כל קרפ על משטח עבודה ולהפיץ 1 קו של תערובת התפשטות שוקולד במרכז.
מגלגלים כל קרפ כדי לסגור את המילוי.
מפזרים חלק מתערובת השביל על צלחת, להניח 1 קרפ על גבי ויוצקים על 2 כפות רוטב על כל קרפ. חזור עם קרפים הנותרים ומילוי.