קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות20
ציון בריאות3
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
אירועיםסופרבול
מגזין

באב מדרום לגבול טאקו דיפ

באב מדרום לגבול טאקו דיפ
באב מדרום לגבול טאקו דיפ דורש על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 20 מנות. 1013 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך גבינת שמנת, שום, אבקת צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. . נסו מדרום לגבול תרד לטבול, מדרום לגבול פשטידת רועים, ו צוללת דרומית לגבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את בשר בקר טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד השחמה ומתפוררת, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסננים את השומן העודף.
3
מערבבים את השום, פלפל צ 'יפוטלה, כמון, ואבקת צ' ילי; לבשל רק עד הטעמים לשלב, על 5 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
4
בקערה, מערבבים את גבינת השמנת, פלפל אדום, ו 2 כפיות מיץ ליים כדי להפוך את תערובת להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
שכבת תערובת גבינת שמנת בחלק התחתון של מחבת springform גדולה או 9x13 אינץ ' תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
מורחים את תערובת בקר מקורר על גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
למעלה שכבת הבשר עם שכבות של עגבניות, זיתים שחורים, גבינת צ ' דר, חצי חסה, בצל ירוק, חסה נותרת, ורוטב טאקו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
רוטב טאקורוטב טאקו
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
קל לזרוק את האבוקדו עם מיץ וגוון של 2 לימונים; להפיץ את האבוקדו על רוטב טאקו.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
9
סיים את המטבל על ידי מנוקד dollops של שמנת חמוצה על כל החלק העליון של המנה ומפזרים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא WindRacer נהר רוסי פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
ניחוחות יפים של sassafras, מוקה ווש שחור להפגין את האישיות הייחודית, נועזת של עמק הנהר הרוסי. טעמים ברורים של פירות brambly, אלון מתוק ופלפל לבן להוביל יין רחב ומאוזן עם חומציות מזון ידידותי. הימים החמים, שטופי השמש והלילות הערפיליים הקרים של הנהר הרוסי הם אופטימליים עבור פינו נואר-היינות בעלי מרקם ומשקל רב מבלי להיות מוגזמים או לאבד את חומציותם הטבעית. ניחוחות וטעמים עמוקים, כהים קלאסיים הנהר הרוסי ידוע לזרוח דרך היין הזה.