באבא גנוש, מותק!
המתכון באבא גנוש, מותק! מוכן תוך כ 40 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון המזרח התיכון. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 139 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לכם חצילים, שמן זית כתית מעולה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: באבא גנוש, באבא גנוש, ו באבא גנוש.
הוראות
חשוב: לדקור את פני השטח של כל חציל מספר פעמים עם הקוצים של מזלג.על הגריל או מתחת לטוחן (מוגדר גבוה) להשחיר/חציל במשך 25 דקות בערך. אתה רוצה את העור להיות מצומק לחלוטין כהה, ואת החצילים כמעט להתפרק רך. בדיוק כשאתה חושב שזה הצטמק, תן לו ללכת עוד חמש דקות.שים אותם בצד כדי להתקרר מעט.כאשר קר, לקלף את העור מספיק כדי לקבל כפית לתוך כל חציל לגרד את הבשר לקערה. נסה להשיג כמה שאתה יכול, אפילו את הדברים שדבוקים לחלק הפנימי של העור. (תהליך זה הוא בלגן מוחלט, אז אל תדאג.) חציל מחית עם מזלג. כמה גושים גדולים הם בסדר, אבל לנסות לקבל את זה מרקם חלק יחסית מבלי להיות טהור לחלוטין.
הוסף את כל שאר החומרים, ערבוב וטעימות לפני התאמת תבלינים או מרכיבים אחרים. אל תתרומם!
מגישים עם משולשי פיתה, פרוסות באגט, צ ' יפס, לחם צרפתי פריך...או עם כף.