באבא גנוש מסורתי
באבא גנוש מסורתי עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 133 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 3 . מתכון זה מ Allrecipes יש 11 אוהדים. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו פתיתי פטרוזיליה, חצילים, רוטב טחינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. נסו באבא גנוש, באבא גנוש, ו באבא גנוש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מסדרים מדפים לתנור כך שיש לך אחד נמוך ואחד גבוה בתנור.
חותכים חתך רדוד לאורך הצד של החצילים ומניחים לתבנית אפייה.
צלי בתנור שחומם מראש על המדף התחתון עד החצילים מכווצים לחלוטין ורך, כ 40 דקות. להעביר את המנה למדף גבוה יותר ולהמשיך לאפות עד העור הוא חרוך, כ 5 דקות יותר.
בואו חציל מגניב עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
לקלף ולהשליך את העור מחציל. שים חצילים לתוך קערה; להוסיף טחינה, שום, מיץ לימון, פתיתי פלפל אדומים, ומלח. מערבבים עד החומרים מעורבים באופן שווה.
טפטוף שמן זית על הבבא גנוש ומקשטים בפטרוזיליה.