קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

באזיל פנה קוטה

באזיל פנה קוטה
מתכון בזיליקום Panna קוטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 8 שעות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מ רציני אוכל יש 41 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבקת ג'לטין, חמאה, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Blackberry-Basil Panna Cotta, מבשלים את הספר: בזיליקום טרי Panna קוטה, ו מנגו פאנה קוטה, איך להכין מנגו צמחוני פאנה קוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את השמנת הכבדה לסיר בינוני. לגרד את כל הזרעים מן שעועית וניל, ולהוסיף אותם לסיר יחד עם שעועית, סוכר, בזיליקום, גרידת לימון, ומלח. מבשלים מעל חום בינוני עד רק רותחים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר את המחבת מהחום, לכסות, ולהניח בצד לפחות 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בקערה קטנה, מפזרים את הג ' לטין מעל 4 כפיות מים ומניחים בצד כדי לרכך ולפרוח.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
דגים את שעועית וניל, גירוד כל פודינג הנותרים וזרעים בחזרה לתערובת, ולהניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מעל חום בינוני, להביא את תערובת הקרם בחזרה רק בקושי מבשלים
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
6
החלק את המחבת מהחום, להוסיף את הג ' לטין הרך, ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
יוצקים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה, לחיצה על בזיליקום ואת ההתלהבות כדי לוודא שאתה מקבל את כל הטעם מהם. זרוק את הבזיליקום ואת ההתלהבות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
מוסיפים את חלב החמאה לתערובת הקרם ומערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
9
יוצקים את פודינג לתוך 6 כוסות קטנות ישר צדדית סלעים (כ 6 אונקיות כל אחד, מהסוג היית משתמש עבור ויסקי טוב). מכסים את המשקפיים בניילון נצמד ומקררים לפחות 8 שעות, או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
כדי לשרת, כפית את פירות יער על גבי קוטה פאנה.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo