באזיל פנה קוטה
מתכון בזיליקום Panna קוטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 8 שעות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מ רציני אוכל יש 41 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבקת ג'לטין, חמאה, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Blackberry-Basil Panna Cotta, מבשלים את הספר: בזיליקום טרי Panna קוטה, ו מנגו פאנה קוטה, איך להכין מנגו צמחוני פאנה קוטה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את השמנת הכבדה לסיר בינוני. לגרד את כל הזרעים מן שעועית וניל, ולהוסיף אותם לסיר יחד עם שעועית, סוכר, בזיליקום, גרידת לימון, ומלח. מבשלים מעל חום בינוני עד רק רותחים, על 5 דקות.
הסר את המחבת מהחום, לכסות, ולהניח בצד לפחות 30 דקות.
בקערה קטנה, מפזרים את הג ' לטין מעל 4 כפיות מים ומניחים בצד כדי לרכך ולפרוח.
דגים את שעועית וניל, גירוד כל פודינג הנותרים וזרעים בחזרה לתערובת, ולהניח אותו בצד.
מעל חום בינוני, להביא את תערובת הקרם בחזרה רק בקושי מבשלים
החלק את המחבת מהחום, להוסיף את הג ' לטין הרך, ומערבבים עד מומס.
יוצקים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה, לחיצה על בזיליקום ואת ההתלהבות כדי לוודא שאתה מקבל את כל הטעם מהם. זרוק את הבזיליקום ואת ההתלהבות.
מוסיפים את חלב החמאה לתערובת הקרם ומערבבים עד מעורבב היטב.
יוצקים את פודינג לתוך 6 כוסות קטנות ישר צדדית סלעים (כ 6 אונקיות כל אחד, מהסוג היית משתמש עבור ויסקי טוב). מכסים את המשקפיים בניילון נצמד ומקררים לפחות 8 שעות, או עד 2 ימים.
כדי לשרת, כפית את פירות יער על גבי קוטה פאנה.