באמת מטבל בצל
באמת מטבל בצל יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 1052 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 105 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פלפל, צ'יפס, בצל ירוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 28%. נסו מטבל בצל וידאלי מתוק, מטבל בצל צרפתי # SundaySupper, ו מטבל פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
לשפשף בצל לא צבוע עם קצת שמן זית; צלי עד רך, כ 45 דקות. מגניב לקלף.
דק קוביות בצל גלם קלופים.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים שמן וחום שנותרו עד חם למדי.
מוסיפים בצל קצוץ ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הקצוות מתחילים חום, על 5 דקות. פנה בינוני נמוך ומבשל עד בצל הוא חום זהוב, על 18 דקות. לגרד בצל, שמן ומיצים לתוך מסננת על קערה.
מסננים בצל ומתפשטים על צלחת מצופה במגבת נייר. לקרר את השמן המתוח.
מחית בצל צלוי במעבד מזון.
מוסיפים מיונז, שמנת חמוצה, חומץ ומלח; דופק עד חלקה. עם המנוע פועל, טפטוף ב 1/4 כוס השמן השמור בטעם.
העברה לקערה הגשה. מערבבים בצל ירוק, פלפל, ורוטב חם לפי הטעם. מקררים לפחות 3 שעות. לפזר את הבצלים המטוגנים מעל רק לפני ההגשה עם צ ' יפס.