ביס באן מי יכול להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 8 מנות עם 206 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר זול. אם יש לכם פטה מוס חזיר, ג'ינג'ר, סריראצ' ה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הווייטנאמית הזו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 31%, וזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ביף באן מי נושך, מתכון ביצה מטוגנת וייטנאמית באן מי (באן מי טרונג אופ לה) -" ה, ו באן סאו (ב ' צ'אדנה איקס סיידו) – וייטנאמית מלוחה.
הוראות
1
מקציפים בקערה את הפטה, המיונז, הג ' ינג ' ר ורוטב הסויה במיקסר עד לקבלת אור ואוורירי, 1 עד 2 דקות. מכסים ומקררים עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פטה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים תנור לחום של 375 מעלות צלזיוס. מסדרים את נתחי הבגט על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שהם קלויים מעט, כ -10 דקות; תן להתקרר.
יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. נקטר גרהם בק בליס עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
גרהם בק אושר צוף
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-סק הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים יותר שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר