בהאמי מאהי מאהי
אם יש לכם פילה מהי מהי, רום, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. מתכונים דומים: קוקוס ליים Mahi Mahi טאקו עם טקילה ספוגה סלסה אבטיח, פסטו קרוש מהי-מהי עם עגבניות שלפוחיות ורוטב חמאת לימון, ו בזיליקום כתום בגריל מהי מהי עם מתכון ירקות מוקפצים.
הוראות
מסדרים את פילה הדגים בתבנית אפיית זכוכית חסינת תנור 9x13.
יוצקים את הרום ואת מיץ ליים על הדגים ומניחים בצל פרוסה על כל פילה. מכסים ומקררים במשך 2 עד 4 שעות.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
הסר דגים מהמקרר ויוצקים על 3/4 של הנוזל. השאירו את פרוסות הבצל בצלחת והניחו פרוסת לימון עבה על כל פילה דג.
מפזרים אורגנו ופלפל שחור לפי הטעם.
מניחים טפיחה של חמאה או מרגרינה על כל פילה.
אופים, מכוסה, ב 350 מעלות F (165 מעלות C) במשך כ 20 עד 30 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. היזהר לא לבשל את הדגים או שזה יהיה יבש.
מגישים עם בצל מבושל פרוסות לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tangent Paragon יקב פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.