קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות0
מגזין

בודינו שוקולד מתובל

בודינו שוקולד מתובל
Spiced Chocolate Budino הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו וטבעוני עם 10 מנות. בתוספת זו יש 175 קלוריות , 1 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן למנה. תמורת 52 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, קינמון טחון, תפוז טבור ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-45 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 12% . הציון הזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: בודינו שוקולד , בודינו שוקולד מריר ועוגת בודינו שוקולד ורד פיסטולה .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מכינים את הפודינג לפי הוראות האריזה.
3
הוסף את הקינמון, גרידת התפוז ופתיתי הפלפל האדום לפני הקירור בצלחת טריפל גדולה. לפני ההגשה, מפזרים את החלק העליון בקליפת תפוז מסוכר קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מסוכרתקליפת תפוז מסוכרת
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
גרידה כתומהגרידה כתומה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
4
בעזרת קולפן ירקות, חותכים את החלק הכתום של הקליפה מקצה הגבעול של התפוז ועד לקצה הטבור, ויוצרים רצועות ארוכות ברוחב 3/4 עד 1 אינץ'. מביאים לרתיחה סיר קטן כבד של מים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את הקליפות ומבשלים במשך דקה.
6
מסננים ואז שוטפים את הקליפות במים קרים. חזור על בישול הקליפות בסיר עם מים רותחים טריים ושטיפה תחת מים קרים 2 פעמים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מערבבים את הסוכר ו-1/2 כוס מים טריים בסיר קטן כבד על אש בינונית-גבוהה עד שהסוכר נמס. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מוסיפים את קליפות התפוז ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד לריכוך, כ-15 דקות. בעזרת מלקחיים מעבירים את הקליפות לגיליון נייר פרגמנט לייבוש קל, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת