בודינו שוקולד מתובל
Spiced Chocolate Budino הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו וטבעוני עם 10 מנות. בתוספת זו יש 175 קלוריות , 1 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן למנה. תמורת 52 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, קינמון טחון, תפוז טבור ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-45 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 12% . הציון הזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: בודינו שוקולד , בודינו שוקולד מריר ועוגת בודינו שוקולד ורד פיסטולה .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מכינים את הפודינג לפי הוראות האריזה.
הוסף את הקינמון, גרידת התפוז ופתיתי הפלפל האדום לפני הקירור בצלחת טריפל גדולה. לפני ההגשה, מפזרים את החלק העליון בקליפת תפוז מסוכר קצוץ.
בעזרת קולפן ירקות, חותכים את החלק הכתום של הקליפה מקצה הגבעול של התפוז ועד לקצה הטבור, ויוצרים רצועות ארוכות ברוחב 3/4 עד 1 אינץ'. מביאים לרתיחה סיר קטן כבד של מים.
מוסיפים את הקליפות ומבשלים במשך דקה.
מסננים ואז שוטפים את הקליפות במים קרים. חזור על בישול הקליפות בסיר עם מים רותחים טריים ושטיפה תחת מים קרים 2 פעמים נוספות.
מערבבים את הסוכר ו-1/2 כוס מים טריים בסיר קטן כבד על אש בינונית-גבוהה עד שהסוכר נמס. להביא לרתיחה.
מוסיפים את קליפות התפוז ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד לריכוך, כ-15 דקות. בעזרת מלקחיים מעבירים את הקליפות לגיליון נייר פרגמנט לייבוש קל, כשעה.