בולגור עם ארטישוק חריף הוא טבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 490 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם שמן זית, אספרגוס, בולגור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פסטה ברוטב לימון עם סלמון, אפונה וארטישוקים, ארטישוק בגריל ורוטב טבילת עשן חריף, ו בולגור פילאף עם עדשים ירוקות, מוגש עם בצל מקורמל-Mercimekli Bulgur Pilavi.
הוראות
1
בסיר, להביא את המניה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבורגול ומביאים לרתיחה. לכסות ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
3
תן לעמוד עד הנוזל נספג לחלוטין, 10 דקות. קצפת עם מזלג.
4
בינתיים, קיטור האספרגוס עד פריך במכרז, על 5 דקות. לייבש את הטפיחה ולחתוך את האספרגוס לחתיכות 1/2 אינץ'.