בולגור פילאף עם גזר קלוי וגזר לבן
בולגור פילאף עם גזר קלוי וגזר גזר לבן עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפל, בורגול בינוני לטחון, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: בולגור פילאף עם ברוקולי וגזר, גזר קלוי וגזר לבן, ו גזר קלוי וגזר לבן.
הוראות
מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה באמצע.
חום 1 כף שמן בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל, שום, ו 1/2 כפית הכמון ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך והוא רק מתחיל חום, על 6 דקות.
מוסיפים את המים ומלח נמדד ומערבבים לשלב. להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה.
הסר את המחבת מן החום, להוסיף את הבורגול, ומערבבים לשלב. מכסים במכסה הדוק ומאפשרים לשבת עד הבולגור הוא רך ורוב או כל הנוזל נספג, כ 30 דקות. בינתיים, צולים את הגזר ואת הגזר הלבן ומכינים את הרוטב.
מניחים את הגזר והגזר הלבן על תבנית אפייה, טפטוף עם 2 כפות שמן, מוסיפים את 1/2 כפית הנותרים של כמון, מתבלים במלח ופלפל, וזורקים מעיל שווה.
מורחים את הירקות לשכבה זוגית וצולים עד מבושל דרך ושחמו כתמים, כ -15 דקות.
מניחים את מיץ לימון ודבש בקערה גדולה, לא פעילה להקציף לשלב. בזמן שטס ברציפות, להוסיף את 1/4 כוס השמן הנותרים בזרם איטי, יציב עד שהוא משולב באופן מלא. תניח בצד.כאשר הבורגור מוכן, להעביר אותו וכל נוזל במחבת לקערה עם ההלבשה.
מוסיפים ירקות קלויים, פטרוזיליה, גרעיני חמניות וזורקים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
בואו pilaf לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 15 דקות עבור הטעמים לשלב לפני ההגשה.