בולונז ממולא פלפלים
בולונז ממולאים פלפלים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יין, סלרי, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בולונז ממולא פלפלים, פלפלים ממולאים [או קציץ בשר בפלפל פעמון], ו פלפלים ממולאים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מוסיפים אורז ומערבבים. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים במשך 20 דקות, או עד רך ורך; להפריש.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה על חום גבוה בינוני. מבשלים ומערבבים גזר וסלרי עד רך.
מוסיפים בשר טחון ופנצ ' טה ומבשלים עד להשחמה ומתפוררים; מנקזים כל נוזל עודף, וחוזרים לחום.
מוסיפים רוטב מרינרה, יין, פתיתי פלפל אדום, ומבשלים במשך 10 דקות. מוסיפים שמנת, חצי גבינת פרמזן ואורז. מבשלים 5 דקות יותר, או עד רוב הנוזל נספג.
מניחים פלפלים בתבנית אפייה רדודה, וממלאים בתערובת בשר.
טפטוף עם שמן זית שנותר העליון עם גבינת פרמזן נותרת.
אופים, חשוף, במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש.