בולונז קלאסי כפול אצווה עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1896 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 107 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם עלי דפנה, סלרי, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו 5 דקות. נסו Bolognese bag-batch, עוגיות קוקוס שוקולד קטנות, ו קטן אצווה מחיטה מלאה מאפינס בננה שוקולד כפול (מתכונים דומים).
הוראות
1
אתה יודע שאתה אוהב את זה ואתה יודע שאתה עושה את זה בדרך המיוחדת שלך אם אי פעם עשית את זה לפני. הנה נקודת המבט שלי על הקלאסי, אם רק כדי לשמש כתזכורת מועילה לעשות קדימה אצווה במיוחד בחודשי החורף.;
2
חם 2 כוסות חלב בסיר קטן על החום הנמוך ביותר.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מחממים 1/4 כוס שמן זית בתנור הולנדי גדול בחום בינוני עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
4
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים עד חום קל. לאחר מכן מוסיפים את כבדי העוף ומבשלים כמעט עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
פנצ ' טה
5
מוסיפים את הבצל, סלרי, גזר, שום, רוזמרין ועלי דפנה, ומבשלים עד למכרז, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
רוזמרין
גזר
סלרי
שום
בצל
6
מוסיפים את בשר הקרקע ומבשלים דרך שבירה לחתיכות, אבל לא חום. מתבלים במלח, פלפל, אגוז מוסקט, ציפורן ומערבבים ביין ומאפשרים לו לבשל לתוך הבשר, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
מוסקט
פלפל
ציפורן
בשר
מלח
יין
7
מוסיפים את החלב החם לבשר ומאפשרים לו לספוג לתוך הבשר במשך 1 דקה. מוסיפים את מלאי הבשר, מלאי הירקות והעגבניות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על אש נמוכה במשך 2 שעות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מלאי ירקות
מלאי בשר
עגבנייה
בשר
חלב
8
מחלקים את הרוטב ב 1/2, מגניב, להקפיא אצווה אחת. מגניב ומאחסן את השארית לארוחת איפור מראש בתוך השבוע. לחלופין, לבשל פסטה אל דנטה, רזה את הרוטב קצת עם קצת מי פסטה עמילניים לזרוק עם פסטה לבושה עם חמאה לשלב. למעלה עם גבינה מגוררת ועלי סלרי קצוצים.