תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל בועה & חריקה croquettes. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 217 קלוריות. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך תפוחי אדמה, קמח, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו בועה וחריקה, בועה וחריקה, ו עוגות בועה וחריקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים את החמאה במחבת, ואז מטגנים את הבצל והבייקון יחד במשך 10 דקות עד שהבצל רך ובייקון התחיל לצבוע.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הכרוב או הנבטים למחבת עם שחיקה טובה של פלפל שחור. מערבבים היטב, ולאחר מכן להוסיף התזה של מים ומבשלים, מכוסה, במשך 5 דקות יותר עד מכרז.להטות את תפוחי האדמה מבושל ירקות לתוך המחבת, ואז מחית ממש טוב.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
(שמור 1 כף)
נבטים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים את הביצים, ואז מתבלים לפי הטעם. הפעל על משטח מקומח, לשטח, ולאחר מכן לחתוך לריבועים בגודל של לחמניה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולה
4
מגלגלים כל חתיכה לצורת סיגר על 10 ס " מ ארוך ורוחב של מטבע 2£. מגניב.
מחממים עומק שמן של 5 מ " מ במחבת גדולה; ואז, ברגע פירור הופך זהב בתוך כמה שניות, רדודים-מטגנים את הקרוקטים ב 2 קבוצות עבור 2 דקות בכל צד, פונה בזהירות.
מסננים על נייר המטבח ומעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדום
9
אופים במשך 15 דקות או, אם עושים קדימה, לכסות ולקרר עד 2 ימים. כדי לחמם, לתת להם 15 דקות בתנור ב 190C / מאוורר 170c / גז 5 עד חם דרך ו פריך בצד החיצוני.