קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

בועה & חריקה קרוקטים

בועה & חריקה קרוקטים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל בועה & חריקה croquettes. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 217 קלוריות. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך תפוחי אדמה, קמח, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו בועה וחריקה, בועה וחריקה, ו עוגות בועה וחריקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה במחבת, ואז מטגנים את הבצל והבייקון יחד במשך 10 דקות עד שהבצל רך ובייקון התחיל לצבוע.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הכרוב או הנבטים למחבת עם שחיקה טובה של פלפל שחור. מערבבים היטב, ולאחר מכן להוסיף התזה של מים ומבשלים, מכוסה, במשך 5 דקות יותר עד מכרז.להטות את תפוחי האדמה מבושל ירקות לתוך המחבת, ואז מחית ממש טוב.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
נבטיםנבטים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים את הביצים, ואז מתבלים לפי הטעם. הפעל על משטח מקומח, לשטח, ולאחר מכן לחתוך לריבועים בגודל של לחמניה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
מגלגלים כל חתיכה לצורת סיגר על 10 ס " מ ארוך ורוחב של מטבע 2£. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מגלגלים כל קרוקט בקמח, ואז בביצה ולבסוף בפירורי הלחם. שים על מגש וצינה לפחות 1 hr.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
מחממים עומק שמן של 5 מ " מ במחבת גדולה; ואז, ברגע פירור הופך זהב בתוך כמה שניות, רדודים-מטגנים את הקרוקטים ב 2 קבוצות עבור 2 דקות בכל צד, פונה בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מסננים על נייר המטבח ומעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
אופים במשך 15 דקות או, אם עושים קדימה, לכסות ולקרר עד 2 ימים. כדי לחמם, לתת להם 15 דקות בתנור ב 190C / מאוורר 170c / גז 5 עד חם דרך ו פריך בצד החיצוני.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק