בוקטיני א-לה גלישה וגלישה יכולים להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 64 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 1098 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שאלוט, יין, פתיתי פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 66%, וזה טוב. נסו גלישה וטורף לשניים, גלישה וטורף, ו גלישה וטורף עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש גבוהה, והוסיפו חופן מלח. זרוק את הפסטה למים הרותחים ומערבבים כדי למנוע ממנה להתגבש יחד ולבשל עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מסננים ומניחים בצד.
3
מחממים מחבת כבדה גדולה על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים עד שהיא פריכה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוציאים את הפנצ ' טה מהתבנית ומסננים על מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מסננים שומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים 3 כפות שמן זית למחבת על אש בינונית, מוסיפים שום, שאלוט, פתיתי פלפל אדום ומבשלים 1 דקה. לאחר מכן הוסיפו למחבת צדפות, יין לבן, רוטב עגבניות וטימין ובשלו, מכוסה, במשך 3 עד 5 דקות או עד שנפתחו צדפות. מתבלים את השרימפס, הקלמרי והצדפות במלח ופלפל ומעלים את האש לבינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
שדי פסיון אם )
סטייקים של ניו יורק
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מוסיפים את פירות הים ומבשלים עד שהשרימפס רק מתחיל להיות ורוד והדיונון והצדפות הופכים אטומים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
8
מוסיפים את הפסטה לתבנית וזורקים עד שהיא מצופה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
מעבירים את הפסטה ודגי הקליפה לפלטת הגשה גדולה ומקשטים בבזיליקום, פטרוזיליה, פנצ ' טה ופלפל שחור גרוס גס.