בורבון במרינדה בשר חזיר פילה
בשר חזיר במרינדה בורבון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 235 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם שמן צמחי, חרדל דיז'ון דבש, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו דבש-בורבון בשר חזיר צלוי, Hoisin ו בורבון זיגוג בשר חזיר Tenderloin, ו בשר חזיר פילה עם רוטב בורבון גויאבה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עור כסף מ tenderloin, משאיר שכבה דקה של שומן מכסה tenderloin.
להקציף יחד רוטב ווסטרשייר והבא 5 מרכיבים בקערה קטנה עד מעורבב.
יוצקים מרינדה לתוך שקית מקפיא פלסטיק zip העליון גדול; להוסיף חזיר, פונה מעיל. שקית חותם, ולהירגע 2 שעות, מפנה מדי פעם.
מחממים גריל לחום 350 עד 400 (בינוני-גבוה).
הסר חזיר מן המרינדה, הזמנת מרינדה.
חזיר גריל, מכוסה מכסה גריל, 10 עד 12 דקות בכל צד או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר רושם 150 עד 15
הסר חזיר מגריל, ולתת לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
בינתיים, להביא מרינדה שמורה לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני-גבוה. להרתיח 2 דקות.
רסס רוטב על חזיר לפני ההגשה.