בורבון פאי דלעת עם פקאן Streusel
בורבון פאי דלעת עם פקאן Streusel הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, מחית דלעת, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: בורבון טארט דלעת עם Streusel אגוז, בורבון טארט דלעת עם Streusel אגוז, ו בורבון טארט דלעת עם Streusel אגוז.
הוראות
בקערה בינונית, לשלב 4 כפות של החמאה ו 1/4 כוס הסוכר החום עם הקמח וצביטה לתוך פירורים לחים. מערבבים בפקאנים.
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את המקל הנותר של חמאה 3/4 כוס סוכר חום במהירות בינונית עד אור ורך, על 1 דקה. מקציפים פירה דלעת, חלמונים ביצה, קורנפלור, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן ומלח, ואז להכות בחלב ובורבון.
בקערה נירוסטה, באמצעות מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה עד נוקשה אבל לא יבש, ואז לקפל לתוך תערובת דלעת עד לא פסים לבנים להישאר.
יוצקים את הפודינג לתוך קליפת העוגה האפויה.
מפזרים את streusel פקאן על גבי.
אופים את העוגה באמצע התנור במשך 1 שעה, או עד שעלה וזהב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא עם רק כמה פירורים לחים מצורפים.