בורגונדי בקר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 425 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצל, מים, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה די טוב. נסו בורגונדי בקר, בורגונדי בקר, ו בורגונדי בקר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו 1-1 / 3 כוסות יין, בצל, פטרוזיליה, שמן, שום, עלה דפנה, פלפל וטימין.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים חצי בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את הבקר. חותם ולהפוך מעיל; במקרר עבור 4 שעות או לילה, הפיכת תיק מדי פעם. מכסים ומכניסים למקרר למרינדה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מסננים את המרינדה מבשר; בשר יבש עם מגבות נייר. בשר בקר עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4
בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה, בשר חום ב -2 כפות חמאה מכל הצדדים. מערבבים פנימה קונסומה ומרינדה שמורה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
בסיר גדול מביאים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
6
מוסיפים בצל פנינה; מרתיחים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
7
מסננים ושוטפים במים קרים; לקלף. במחבת הקפיצו פטריות ובצל פנינה בחמאה שנותרה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים לתערובת בקר. מבשלים, ללא כיסוי, במשך 10 דקות. לעבות אם תרצה.