קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

בורגונדי בקר

בורגונדי בקר
בורגונדי בקר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 425 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצל, מים, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה די טוב. נסו בורגונדי בקר, בורגונדי בקר, ו בורגונדי בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו 1-1 / 3 כוסות יין, בצל, פטרוזיליה, שמן, שום, עלה דפנה, פלפל וטימין.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים חצי בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את הבקר. חותם ולהפוך מעיל; במקרר עבור 4 שעות או לילה, הפיכת תיק מדי פעם. מכסים ומכניסים למקרר למרינדה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מסננים את המרינדה מבשר; בשר יבש עם מגבות נייר. בשר בקר עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה, בשר חום ב -2 כפות חמאה מכל הצדדים. מערבבים פנימה קונסומה ומרינדה שמורה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
בסיר גדול מביאים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
מוסיפים בצל פנינה; מרתיחים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
7
מסננים ושוטפים במים קרים; לקלף. במחבת הקפיצו פטריות ובצל פנינה בחמאה שנותרה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים לתערובת בקר. מבשלים, ללא כיסוי, במשך 10 דקות. לעבות אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מגישים עם אטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי