קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

בורגונדי בקר

בורגונדי בקר
בורגונדי בקר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 425 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצל, מים, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה די טוב. נסו בורגונדי בקר, בורגונדי בקר, ו בורגונדי בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו 1-1 / 3 כוסות יין, בצל, פטרוזיליה, שמן, שום, עלה דפנה, פלפל וטימין.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
יוצקים חצי בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את הבקר. חותם ולהפוך מעיל; במקרר עבור 4 שעות או לילה, הפיכת תיק מדי פעם. מכסים ומכניסים למקרר למרינדה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
מסננים את המרינדה מבשר; בשר יבש עם מגבות נייר. בשר בקר עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה, בשר חום ב -2 כפות חמאה מכל הצדדים. מערבבים פנימה קונסומה ומרינדה שמורה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
5
בסיר גדול מביאים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
6
מוסיפים בצל פנינה; מרתיחים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
7
מסננים ושוטפים במים קרים; לקלף. במחבת הקפיצו פטריות ובצל פנינה בחמאה שנותרה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מוסיפים לתערובת בקר. מבשלים, ללא כיסוי, במשך 10 דקות. לעבות אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מגישים עם אטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי