בורגר הודו עם רוטב ברביקיו אוכמניות
המתכון של בורגרים הודו עם רוטב אוכמניות ברביקיו יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך תוך כ -30 דקות . מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 38 גרם חלבון , 12 גרם שומן , ובסך הכל 435 קלוריות . זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פטריות, שן שום, שמן זית וחרדל דיז'ון. עם ציון ספונקולרי של 68% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו המבורגרים הודו בגריל עם ג'לפניוס צלוי ורוטב ברביקיו , המבורגרים של הודו צ'דר תפוחים עם רוטב יוגורט צ'יפוטלה ,והמבורגרים הודו-תרד עם רוטב סויה-ג'ינג'ר מתוק .
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בצל ושום בשמן על אש בינונית עד לריכוך. מערבבים פנימה את האוכמניות, הסוכר החום, הפלפל, החומץ, החרדל ורוטב ווסטרשייר. מבשלים ומערבבים עד שמסמיך, כ-10 דקות. מצננים מעט.
מעבירים למעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק.
מעצבים תרנגול הודו לארבע קציצות; מפזרים מלח ופלפל.
מניחים פטריות על עובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 12 אינץ' ריבוע). מקפלים נייר כסף מסביב לפטריות וסוגרים היטב.
צולים המבורגרים וחבילת פטריות, מכוסה, על אש בינונית במשך 5-7 דקות מכל צד או עד שמדחום שהוכנס להמבורגר מראה 165° והמיצים מתבהרים. המבורגרים מובילים עם גבינה; מכסים וצולים 1-2 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מניחים לחמניות, עם הצד החתוך כלפי מטה, על הגריל למשך 1-2 דקות או עד שהם קלויים.
מגישים המבורגרים על לחמניות עם רוטב פטריות, תרד ואוכמניות.