Ligurian Buridda (תבשיל דגים איטלקי) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 4748 קלוריות, 517 גר' של חלבון, ו 248 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 1 . זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו בצל, עגבניות שזיפים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בורידה ליגוריאנית (תבשיל דגים איטלקי), תבשיל פירות ים ליגוריאני, ו מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר כבד גדול או תבשיל קדרה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הגזר, בצל, טימין ושום ומטגנים בעדינות על אש נמוכה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
מוסיפים את העגבניות ואת מלאי הדגים.מתבלים במלח, פלפל טחון טרי וקצת סוכר.מכסים את תערובת העגבניות בקרטוש (מכסה עשוי נייר אפייה) ומבשלים בעדינות רבה במשך 2 שעות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מלאי דגים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
מוסיפים את דג הנזיר, דיונון, סרטנים המלך, בס ומולים ומבשלים במשך 5-10 דקות עד הדג ופירות הים מבושל דרך.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.