קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

בורידה ליגוריאנית (תבשיל דגים איטלקי)

בורידה ליגוריאנית (תבשיל דגים איטלקי)
Ligurian Buridda (תבשיל דגים איטלקי) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 4748 קלוריות, 517 גר' של חלבון, ו 248 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 1 . זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו בצל, עגבניות שזיפים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בורידה ליגוריאנית (תבשיל דגים איטלקי), תבשיל פירות ים ליגוריאני, ו מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר כבד גדול או תבשיל קדרה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הגזר, בצל, טימין ושום ומטגנים בעדינות על אש נמוכה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
מוסיפים את העגבניות ואת מלאי הדגים.מתבלים במלח, פלפל טחון טרי וקצת סוכר.מכסים את תערובת העגבניות בקרטוש (מכסה עשוי נייר אפייה) ומבשלים בעדינות רבה במשך 2 שעות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מלאי דגיםמלאי דגים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
מוסיפים את דג הנזיר, דיונון, סרטנים המלך, בס ומולים ומבשלים במשך 5-10 דקות עד הדג ופירות הים מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מגישים את Buridda על פרוסות לחם איטלקי שום קלוי.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.